Serkan Kırıntılı Galatasaray ile anlaştı mı? Menajeri açıkladı...

11.06.2018 - 22:16 | Son Güncellenme: 11.06.2018 - 19:18

Serkan Kırıntılı Galatasaray'da mı? Galatasaray transfer mi oldu?

Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Serkan Kırıntılı'nın menajeri Haluk Canatar deneyimli kalecinin geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray ilgileniyor

Konya Yenigün Gazetesi Spor Müdürü Yunus Altınbeyaz’a konuşan Haluk Canatar, “Konunun en net taraf şu; Galatasaray Serkan Kırıntılı ile ilgileniyor. Serkan’ın transferi için bizimle irtibata geçtiler. Serkan’ın ve Konyaspor’un durumunu sordular. Onun haricinde herhangi bir görüşme yaşanmadı. Bazı basın yayın organlarında Serkan’ın Galatasaray ile anlaştığı haberleri çıktı. Bu bilgiler kesinlikle doğru değil. Böyle bir durum ilk başta etik olmaz. Ne ben oturdum Galatasaray ile masaya, ne de Serkan böyle bir görüşmenin içinde yer aldı” dedi.

Serkan Kırıntılı Konyaspor'da mutlu

Serkan Kırıntılı’nın Konyaspor’da mutlu olduğunu belirten Haluk Canatar, oyuncunun alacakları karşılığı bonservisini Konyaspor’dan isteyeceği haberlerine de tepki gösterdi. Serkan’ın Konyaspor’da gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükseldiğini hatırlatarak, “Benim Süper Lig’de pek çok takımda oyuncum var. Futbolculara ödemeler noktasında Türkiye’nin en iyi takımlarından biri Konyaspor. Alacakları karşılığı bonservisini isteyeceği bilgisi tamamen yanlış. Serkan Konyaspor’da mutlu” ifadelerini kullandı.

Resmi teklif 8 Haziran'dan sonra...

Galatasaray’ın Serkan’a olan ilgisini Konyaspor’un eski başkanı Fatih Yılmaz’a ilettiğini belirten Canatar, “Fatih başkan bize ‘Galatasaray resmi bir teklif sunacaksa 8 Haziran’dan sonra sunsun’ dedi. Bu kararı ancak yeni yönetimin alabileceğini belirtti. Galatasaray eğer resmi bir teklif yaparsa iki takım arasındaki görüşmelerden çıkacak sonuca saygı duyarız. Tabi burada Serkan’ın ne istediği de önemli. Bizim Konyaspor’dan hiçbir şikayetimiz yok.” diye konuştu.

Konya Yeni Gün

Senin için hazırladığımız haberler