Şermet: ''Denizli derbisine yakıştı''

10.09.2015 - 15:08 | Son Güncellenme: 10.09.2015 - 15:08

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, kupa maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 yenip tur atlamanın verdiği moralle, ligde karşılaşacakları Erzinspor maçı hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Haber-Fotoğraf: Sebahattin ALP

Spor Toto 3.lig 1.grup takımlarından Kızılcabölükspor, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor’u uzatmalarda 3-2 yenerek 2.tura yükselen sarı kırmızılılar, lige döndü. Kupa’da gittikleri yere kadar gitmek istediklerinin altını çizen başarılı teknik adam, “ Güzel ve yorucu bir maç oldu her iki takım adına. Futbol kalitesi olarak Denizli derbisine yakıştı. Mücadele gücümüzü 120 dakika sahaya iyi yansıttık. Uzatmalarda olsa da, futbol şansımızın da yanımızda olmasıyla gülen taraf biz olduk” dedi.

Erzin’e kazanmak için gideceklerini belirten Şermet, “ Kupa maçında, sıcak havada 120 dakika mücadele nedeniyle, yorgunluğumuz var ama ligde iyi bir konuma gelmek için şartları zorlamamız lazım. Seri galibiyetler almak gerekli. Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz” dedi.   

 

Senin için hazırladığımız haberler