Şermet: "Hiç umudumu yitirmedim.."

05.09.2015 - 23:03 | Son Güncellenme: 05.09.2015 - 23:03

Gölbaşıspor’u ikinci yarıda Hakan ve Mustafa’nın attığı gollerle 2-0 yenerek haftayı kayıpsız geçiren Kızılcabölükspor’da büyük sevinç yaşanıyor.

Haber&Fotoğraf: Sebahattin ALP

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 6 puanla 4. sıraya yükselen Kızılcabölükspor’da, keyifler yerine geldi. İç saha maçlarında, iki de iki yapan sarı kırmızılılar, sevincini maç sonrası taraftarıyla paylaştı.

Teknik direktör Hasan Şermet, 2-0 kazandıkları Gölbaşıspor maçının zor geçtiğini belirterek, "İlk golü erken atamadık, gol geç gelince de stres yaptık. 90 dakika boyunca golü arayan taraf bizdik. 52. dakikada futbolcumuz Cihat kırmızı kartla oyun dışı kaldığı anda bile hiç umudumu yitirmedim. Nitekim 76’da Hakan ile 1-0 öne geçtik. 90 1’de Mustafa ile skoru 2-0 yapınca rahatladık. Rakibimiz, maç öncesi tam tahmin ettiğimiz gibi, karşılaşma boyunca kontrataklarla sonuca gitmeye çalıştı. İlk yarıda iki pozisyon buldular. Biz bu yönde önlem alıp, futbolcularımıza anlattık ve gülen taraf olduk. İç saha maçlarını kayıpsız geçtiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

6 puanla 4.sıraya yükselen sarı kırmızılılar, Çarşamba günü kupa maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştıktan sonra, ligde henüz puanla tanışmayan Erzinspor ile deplasmanda puan mücadelesi verecek.  

Senin için hazırladığımız haberler