Sivasspor'da Servet Çetin, Fenerbahçe mağlubiyetinin sebebini açıkladı

Orhan Gülek
04.12.2023 - 21:54 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 22:45

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olan Sivasspor'da teknik direktör Servet Çetin maç sonu değerlendirmede bulundu.

Sivasspor'da Servet Çetin, Fenerbahçe mağlubiyetinin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında İsmail Kartal'ın ekibi Fenerbahçe, Servet Çetin yönetimindeki Sivasspor'u konuk etti.

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Fenerbahçe 4-1 kazanırken goller; 17. dakikada Sebastian Szymanski, 42. dakikada İrfan Can Kahveci, 67. dakikada Alaaddin Okumuş (K.K.) ve 75. dakikada Edin Dzeko kaydetti.

Karşılaşma sonrası Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin açıklamalarda bulundu.

"Basit goller yedik"

Maçta basit hatalardan dert yanan Çetin, "İlk yarı da istediğimiz gibi başlamıştık. Fenerbahçe'ye oyun kurdurmadık. Büyük takım farkı yakaladıkları zaman değerlendiriyorlar. Oynamaya çalıştık, golü de bulduk. Oyunu tutabilsek... Basit goller yedik." dedi.

"Fenerbahçe hak etti"

Fenerbahçe'nin iyi oyuncularla skora gittiğini vurgulayan Çetin, "Çocuklar iyi oynadı. Maçın başından sonuna kadar çekilmedik. Kaliteli ayaklar işi çözdüler. Yazık oldu. İyi futbol oynamasak üzülmeyeceğiz ama sonuca yansıtamıyoruz. Fenerbahçe hak etti." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den derbi öncesi dört dörtlük galibiyet!
Habere Git

Sivasspor 15 puanda kaldı

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 37'ye yükselterek liderliğini sürdürürken, Sivasspor 15 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'a konuk olurken, Sivasspor deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler