Servet Çetin'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi yorumu

17.09.2024 - 17:32 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 17:36

Teknik Direktör Servet Çetin'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, Rey Manaj, Yunus Emre Konak yorumu geldi. Detaylar haberimizde...

Servet Çetin'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi yorumu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de son olarak Sivasspor'da görev alan teknik direktör Servet Çetin; Trabzonspor - Beşiktaş maçı, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, Rey Manaj ve Yunus Emre Konak için açıklamalarda bulundu. Çetin, "Aatif Chahechouhe'yu ekibinize alacak mısınız?" sorusunu da cevapladı.

''Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre lige daha hazır başladı''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Servet Çetin, "Trabzonspor için yeni bir sayfa başladı. Trabzonspor'da Şenol Güneş'in Beşiktaş maçı ile başlaması bir avantajdı. Trabzonspor, 10 kişi kalmasaydı maçı da kazanabilirdi, kaybedebilirdi ama galibiyete yakın taraf olurdu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre lige daha hazır başladı. Nokta transferler yapması onlara artı döndü. Beşiktaş'ta sol kanatta zaman zaman Muci oynuyor, zaman zaman farklı oyuncuları deniyor ama sol kenar oyuncusu ihtiyacı var. Rafa Silva ile Gedson çok forumda orta alanı kapatıyorsunuz. Ancak Süper Lig'de şampiyonluğa oynuyorsanız kanat ve forvetleriniz çok çok iyi olmalı" dedi.

Yunus Emre ve Rey Manaj yorumu

Brentford’a transfer olan eski öğrencisi Yunus Emre Konak ile ilgili ise Çetin, “Yunus Emre Konak'la görüşüyorum. Şu anda toparladındı. Yunus Emre Ümit Milli Takım maçlarında da oynadı. Yunus Emre konak potansiyeli yüksek bir isim. İnşallah hak ettiği yerlere gelecektir. Rey Manaj sakatlık süreci geçirdi. Umarım en kısa sürede toparlanır ve sahalara döner. Rey Manaj potansiyeli yüksek bir isim” diye konuştu.

“Aatif Chahechouhe ekibimize girebilir”

Çetin, "Aatif Chahechouhe'yu ekibinize alacak mısınız?" sorusuna ise Çetin, “Aatif Chahechouhe ile ilgili düşüncemiz var. Aatif ile yüzyüze görüşeceğiz kendisi de kabul ederse birbirimize dahil olacak. Ekibimizde şu anda Oktay Delibalta, Yasir Elmacı, Eser Altın gibi Türk futbolunun önemli isimleri var” cevabını verdi.

“Jose Mourinho için yorum yapmak erken”

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ile ilgili olarak ise Servet Çetin, “ Fenerbahçe Galatasaray derbisi her sonuca açık bir maç. Jose Mourinho önemli bir teknik direktör fakat ülkemiz futbolda kendi yapısına özgü bir iklimde. Jose Mourinho ile ilgili de keskin yorumlar için çok erken” şeklinde konuştu.

Süper Lig’de çalışacak

Sivasspor’dan kendi istediğiyle ayrıldığını söyleyen Servet Çetin, kariyerine Süper Lig’de devam etmek istediğini ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler