Sessizliğini bozdu: "Fatih Hoca 'Bekle' dedi!"

18.01.2020 - 10:47 | Son Güncellenme: 18.01.2020 - 10:51

Sessizliğini bozdu: "Fatih Hoca 'Bekle' dedi!"

Arda Turan, Galatasaray’a transfer olacak mı? Yıldız futbolcunun Fatih Terim’den özür dilemesinin ardından bu sorunun yanıtı merakla bekleniyor. Mustafa Cengiz bu transfer için net konuşurken Fatih Terim’in konuya daha ılımlı yaklaştığı biliniyor. Peki Arda Turan, Galatasaray’a transferi için ne düşünüyor? İşte cevabı...

Arda Turan’ın iki senelik Başakşehir macerası geçtiğimiz günlerde sona ermişti. İstanbul ekibi, Arda’nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucu feshedildiğini açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından yıldız futbolcunun Galatasaray’a transferine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak şu ana kadar bir gelişme yaşanmadı.

Adı yurt dışından kulüplerle anılan Arda Turan bu süreçte sessizliğini korumuştu. 32 yaşındaki oyuncu ilk kez Korkusuz gazetesi yazarı Gökmen Özdenak’a konuştu.

"Fatih Hoca 'Bekle' dedi"

Kendisine birçok teklif geldiğini söyleyen Arda, “Ancak bunların hiçbirini değerlendirmedim. Fatih Hoca ‘Bekle’ dedi ve bekliyorum. Ben Galatasaray’ın evladıyım. Para önemli değil, G.Saray önemli. Sarı kırmızılı formayı yeniden giymek için can atıyorum” ifadelerini kullandı.

"Mahcup etmeyeceğim"

Transferi gerçekleşirse Fatih Terim’i ve büyük Galatasaray taraftarını mahcup etmeyeceğini savunan Arda, “Galatasaray’a hizmet etmek için her şeyi yaparım. Galatasaray’ın başarıları için savaşırım. Kalbim her zaman Galatasaray’la atıyor” dedi.

Yıldız ismin Barcelona ile olan sözleşmesi Haziran 2020’de sona eriyor.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan’ın transferiyle ilgili gelen bir soruya “Biz artık futbolcuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapacağız” demişti.

Fatih Terim de Cengiz’in bu sözleri üzerine, “Ben Galatasaray’a hizmet etmiş hiçbir oyuncu için bu cümleyi kurmam” diyerek tavrını ortaya koymuştu.

Senin için hazırladığımız haberler