Sevgili Geçmiş neden final yapıyor?

12.12.2019 - 14:57 | Son Güncellenme: 12.12.2019 - 14:57

Sevgili Geçmiş neden final yapıyor? Soruları dizi izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Başrolünü Emre Kınay ve Ece Uslu'nun aldığı Sevgili Geçmiş final bölümüyle izleyenlerin son kez karşısına çıkacak. İşte Sevgili Geçmiş ile ilgili detaylar...

Sevgili Geçmiş neden final yapıp neden bitiyor? Soruları izleyicisi tarafından merak konusu oldu. Başrolünü, Emre Kınay ve Ece Uslu'nun aldığı Star TV ekranlarında yayınlanan Sevgili Geçmiş'ten hayranlarını üzen bir karar geldi. Sevgili Geçmiş 8. bölümüyle ekranlara veda edecek.

SEVGİLİ GEÇMİŞ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Star TV'nin büyük umutlarlar yayın hayatına başlattığı Sevgili Geçmiş dizisi başarısız reyting grafiği sebebiyle ekranlardan ayrılma kararı aldı.

SEVGİLİ GEÇMİŞ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Sinan, babasını kızların öldürdüğünü öğreniyor.

Cemal, Tekin Malik’in arabasının yerini ihbar ederek Cahide’yi iyice köşeye sıkıştırmıştır. Cahide’ye iki seçenek sunar… Ya onunla evlenecektir ya da kızları cezaevine girecektir.

Sinan, Tekin Malik’i kızların öldürdüğünü öğrenmiştir. İpek, Sinan’ın kendilerini ihbar edip etmeyeceğini anlayamaz. Sinan hiçbir şey söylemeden çekip gider. Polis Büyük Ev’in kapısına dayandığında İpek ve kızlar Sinan’ın kendilerini ele verdiğini düşünürler.

Cahide, Cemal’i ortadan kaldırmak için bir plan yapar. Araba ile nikaha gittikleri sırada Cahide Cemal’e saldırır, araba kontrolden çıkar ve birlikte denize uçarlar. Cemal sudan çıkar; kurtulmuştur ancak Cahide yoktur.

Senin için hazırladığımız haberler