Marcao'dan Sevilla'yı Üzen Sakatlık! Sahalardan...

Ali Bozkurt
27.03.2023 - 20:33 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 21:30

Galatasaray'dan İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer olan Marcao, sakatlıklardan kurtulamıyor. İspanyol ekibi yıldız oyuncunun sakatlığı hakkında açıklama yaptı. Detaylar...

Marcao'dan Sevilla'yı Üzen Sakatlık! Sahalardan...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'dan Sevilla'ya 12 milyon euro bonservis karşılığında transfer olan Marcao'nun İspanya kariyeri istediği gibi gitmiyor.  İspanyol ekibiyle oynama şansını elde edemeyen savunma oyuncusu için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Detaylar...

Sezonu kapattı

Marca'da yer alan habere göre, Sevilla'da Marcao, sakatlığı nedeniyle 5-6 ay daha sahalardan uzak kalacak. Böylelikle savunma oyuncusu sezonu kapattı. 

Fenerbahçe istedi

Galatasaray'da gösterdiği performansla Sevilla'ya transfer olan Marcao'nun İspanya macerası sona eriyor. Bu sezon yalnızca 7 maçta forma giyebilen 26 yaşındaki savunma oyuncusunun Fenerbahçe'ye geleceği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Tolunay Kafkas, Marcao-Halil kavgası için sessizliğini bozdu: Asilim, vefalıyım
Habere Git

İstanbul'u istedi

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ailesiyle beraber İstanbul'da yaşamaya alışan Brezilyalı oyuncunun, Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile beraber çalışmaya sıcak baktığı iddia edildi. Atilla Szalai'yi yüksek bedellere Avrupa takımlarına satmayı planlayan Sarı-lacivertlilerin Marcao için sezon sonunda girişimlerde bulunacağı ifade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler