Sevilla'dan ilk yorum: "En bilinmeyenle eşleştik..."

04.08.2017 - 13:58 | Son Güncellenme: 04.08.2017 - 13:58

AJANSSPOR- Sevilla cephesinden Medipol Başakşehir eşleşmesine dair ilk yorum geldi.

Takımın sportif direktörü Oscar Arias, adaylardan en bilinmeyeniyle eşleştiklerini söylerken, "Ama harika bir sezon geçirdikleri ortada. Ligi Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımların üzerinde bitirdiler ve sadece 3 maç kaybettiler. Brugge gibi köklü bir takımı da elediler, onlara saygı duymalıyız" dedi.

Başakşehir'in Adebayor gibi deneyimli ayaklara sahip olduğunun altını çizen Arias, "Özellikle kendi stadyumlarında komplike bir maç olacak. Ama biz de kendi oyunumuzu onlara empoze etme konusunda kendimizden eminiz. Turu geçmek çok önemli" ifadelerini kullandı.

İkinci maçın evlerinde oynanacak olmasının avantaj mı dezavantaj mı olacağını henüz kestiremediğini belirten Sevilla sportif direktörü, rakibin adının çok duyulmamasının da kendileri için bir anlam ifade etmediğini bildirdi.

Arias son olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma konusundaki düşüncelerini dile getirdi: "Sevilla çok iyi bir hazırlık süreci geçirdi. Takım birbirine alışıyor. Şampiyonlar Ligi elemesi oynamak için iyi bir zaman olduğunu düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler