Sezon sonu futbolu bırakacak

12.06.2020 - 23:32 | Son Güncellenme: 12.06.2020 - 23:32

Sezon sonu futbolu bırakacak

Koronavirüs salgını sonrası Süper Lig'de oynanan ilk karşılaşmada Fenerbahçe, Kayserispor'u 2-1 mağlup ederken takım kaptanı Emre Belözoğlu beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Sezon sonu futbolu bırakacağını ifade eden deneyimli futbolcu, "Büyük ihtimalle futbol benim için bitecek gibi görünüyor. 8-9 yaşında ne hissediyorsam aynısını hissediyorum. Futbolcu kardeşlerim bunun değerini bilsinler. Rekor kırmış olsam da futbolu bırakmak kolay değil. Elimden gelse 50-60 yaşına kadar oynamak isterim. Oğlum Ömer Akif, biraz üzülüyor, 'Bırakma' diyor ama gençlere destek olmak, onlara yolu açmak için doğru olacak. Keşke Avrupa Şampiyonası'na gidip bıraksaydım ama o da nasip değilmiş. Oğlum Göksel Başkan'dan dolayı yüzde elli Başakşehirli. Benim için de ikinci takım Başakşehir ama Fenerbahçeli olmasını isterim" ifadelerini kullandı.

"Salgının bitmesini diliyoruz"

Salgının bir an önce bitmesini dilediğini ifade eden Belözoğlu, "Ligde uzun bir süredir kazanamıyorduk. İkinci yarıya iyi başlamıştık. Gelinen süreçte hepimiz çok üzüldük. Bugün de kırmızı kartla oyuna başlangıcımız yine oldu. Elimizden geldiğince irade koyduk. Son dakikalarda dahi olsa hiç bırakmadık. Kazanmayı hak ettik. Pozisyonlara giren takım bizdik. Bu işin psikolojik tarafı var, futbolcular da insan. Biz bugün kazandık, kaybedebilirdik de... Futboldan daha önemli pandemi yaşanıyor. Bunun bir an önce bitmesi en büyük dileğimiz" şeklinde konuştu.

"Bana hangi görev verilirse..."

Fenerbahçe gelecek sezonun yapılanması hakkında da yorum yapan Emre Belözoğlu, "Başkanımızın önderliğinde her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu büyük gemiyi limana yanaştırmak istiyoruz. Yeni sezon yapılanması için açıklama yapılacaktır. Emre Belözoğlu olarak burada kendimi değerli hissettim. Bana hangi görevi verirlerse elimden gelenin en iyisini yapacağım. Son 7 haftada elimden geleni yapacağım. Futboldan sonra da başarı için çalışacağım" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler