Shamar Nicholson'ın menajerinden Galatasaray açıklaması! Transfer...

Akın Ungan
14.08.2022 - 17:49 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 18:00

Galatasaray'ın kanca taktığı Spartak Moskova'nın santrforu Shamar Nicholson cephesinden açıklama geldi. Oyuncunun menajeri transfer hakkında konuştu.

Shamar Nicholson'ın menajerinden Galatasaray açıklaması! Transfer...

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile giriş yapan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Santrfor bölgesine Seferovic ve Mertens gibi yıldız futbolcuları dahil eden Sarı-Kırmızılı takımın bir takviyede daha bulunacağı ve bunun için girişimlere başladığı kaydedildi.

Shamar Nicholson ile görüşme yapıldı iddiası

Torino'dan ayrılan Belotti ve PSG ile yollarını ayırması beklenen Icardi'yi gündeminde tutan Cimbom'un, Spartak Moskova forması giyen 25 yaşındaki forvet Shamar Nicholson'ı da listesine aldığı ve görüşmelerin başladığı iddia edildi.

Menajerinden Galatasaray açıklaması

Rus basınından Sport-Express'e konuşan Jamaikalı santrforun menajeri Nenad Portega, futbolcusunun Galatasaray ile adı geçmesinin üzerine açıklama yaptı. Potega, "Galatasaray ile bir görüşmemiz olmadı. Spartak'ın da görüşmediğinden eminim çünkü görüşülseydi bize mutlaka bilgi verilirdi" ifadelerini kullandı.

Savaşın etkisi konuşuluyor

Jamaika ekibi Boys Town FC'den 2017 yılında Slovenya takımı NK Domzale'ye transfer olan Nicholson, 2019 yılında 1.5 milyon Euro'ya Belçika takımı Charleroi'ye gitmişti. 1.92 boyundaki futbolcu geçtiğimiz sezonun devre arasında Rusya ekiplerinden Spartak Moskova'ya 8 milyon Euro bonservis karşılığında imza attı.

Spartak Moskova ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nicholson'ın, Rusya - Ukrayna savaşı sebebiyle takımdan ayrılabileceği ifade ediliyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Jamaikalı forvet
Habere Git

Shamar Nicholson'un performansı

Geçen sezon Charleroi ve Spartak Moskova formalarıyla toplam 34 maça çıkan Nicholson, 21 gol atıp 7 asist yaptı. 25 yaşındaki Jamaikalı golcü bu sezon 3 maçta 98 dakika forma giyip gol atamadı.

Senin için hazırladığımız haberler