Sibel, Nurcan ve İsmet'ten madalya yorumu..

12.04.2015 - 00:06 | Son Güncellenme: 12.04.2015 - 00:06

Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 48 kiloda koparmada bronz, silkmede ve toplamda altın madalya kazanan Sibel Özkan Konak, omzunda sakatlığının bulunmasına rağmen iyi dereceler elde ettiğini söyledi.

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen şampiyonanın ilk gününde madalya kazanan milli halterciler Sibel Özkan Konak, Nurcan Taylan ve İsmet Algül, mutluluklarını AA muhabiriyle paylaştı.

Şampiyonanın ilk gününde 3 madalya birden kazanan milli halterci Sibel Özkan Konak, "Omzundaki sakatlık nedeniyle şampiyonaya iyi hazırlanamadım. Ancak elimden gelini yaparak iyi dereceler elde etmeye çalıştım. Kazandığım madalyalar beni çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Kadınlar 48 kiloda podyuma çıkan ve koparmada altın, toplamda ise gümüş madalyaya ulaşan Nurcan Taylan ise "Avrupa Şampiyonası'nda 7. altın madalyamı kazanarak önemli bir başarı elde ettim. Aldığım madalyaları Türkiye'ye armağan ediyorum. Destek veren herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Türkiye'ye günün son madalyasını erkekler 56 kiloda koparmada üçüncü olarak kazandıran İsmet Algül de "Daha iyisini yapabilirdim ama geçirdiğim ameliyattan dolayı iyi çalışamadım. Yine de Allah'a çok şükür" değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler