Sinan Engin: 'Fikret Orman, Demba Ba'ya mesaj yollayacak olsa...'

07.04.2018 - 16:59 | Son Güncellenme: 07.04.2018 - 16:59

Sinan Engin: 'Fikret Orman, Demba Ba'ya mesaj yollayacak olsa...'

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, futbol gündemini değerlendirdi.

Günün manşeti bana göre Talisca. Geçen hafta demiştim bir yerden borç al, kredi al ama Talisca'yı transfer et. Günümüzde ucuza krediler var... Abdülkadir de bugün harika oynadı. Çok hareketli. İyi gidiyor böyle giderse dünya çapında futbolcu olur.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde oynamıyor olsaydı bu ligte en az 6-7 puan önde olurdu. Nasıl puanlar kaybetti Beşiktaş? Beşiktaş Bayern Münih'ten 5 yedi, 10 kişi kaldı. Roma az buz bir takım mı? Gittiler Barcelona'dan 4 yediler. Benim düşüncemdeki iyi oynayan bir Beşiktaş. Ligimizdeki takımlar Beşiktaş'ı iyi analiz ediyor. Geliyorlar, kapanıyorlar ve kaybetmiyorlar. Bugün Tamer Tuna kazanmak için açık oynadı. Aynı şeyi Türk Telekom Stadyumu'nda da yaptılar. Oynamaya çalışırsan 5 yersin. Ancak gelip kapanayım, kontra ataklarla etkili olayım dersen belki 1-0, 2-1 mağlup olursun.

Bugün şampiyonluk dönemindeki gibi oynadı Beşiktaş. Göztepe de sezona başlayan Göztepe değil. Eksik oyuncuları var; inişli çıkışlı bir grafikleri de var.

Fikret Orman sorulan soruya şimdi zamanı değil şimdi onu da zor durumda bırakmayayım diyebilirdi. Ancak gayet safiyane, iyi niyetli hepimizin tanıdığı gibi bir konuşma yapmış. Fikret Orman, Demba Ba'ya gönderme yaptı , seni alacağız dedi. Demba Ba da duysun gol atmasın istedi. Bu mu yani?

Demba Ba ne yaptı, bilerek gol mü atmadı? Demba Ba böyle bir şey yapsa Beşiktaş zaten böyle bir oyuncuyu almaz. Bir tane pozisyonda Fabri'nin kaburgalarını kırıyordu neredeyse. Ölümüne girdi. Demba Ba da kendini göstermek ister. Göztepe'de de devam etmek ister.

Fikret Orman Demba Ba'ya mesaj yollayacak olsa çıkıp da televizyonda herkesin göreceği şekilde yapmaz. Menajeriyle haber yollarsın, dikkat et dersin mesaj öyle yollanır. Bu işler böyledir.

Senin için hazırladığımız haberler