Sinan Engin: Volkan Demirel galibiyete gölge düşürdü

11.02.2018 - 23:06 | Son Güncellenme: 11.02.2018 - 23:06

Sinan Engin: Volkan Demirel galibiyete gölge düşürdü

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, 2-0 biten Başakşehir - Fenerbahçe maçını yorumladı. Engin, yardımcı hakeme küfür ettiği kameralara yansıyan Volkan Demirel'in sarı lacivertlilerin aldığı galibiyete gölge düşürdüğünü ifade etti.

Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz, tartışmasız çok iyi bir oyun sergiledi. Adeta basan, koşan bir Fenerbahçe vardı sahada. Başakşehir takımında Attamah, Chedjou tam bir skandal. Orta sahada istenilen düzeni kuramadılar.  Başakşehir takımı basan, organize olan bir takım görüntüsünden yoksun olup. Emre'nin olmayışı büyük faktördü. Emre oynasaydı Başakşehir kazanır mıydı, kazanırdı. Bu akşam bakın pozisyonu bile yoktu. Bugün rakibini hafife aldı Başakşehir takımı . Kısacası Aykut Kocaman'ı can-ı gönülden tebrik ederken; Abdullah Avcı için aynı şeyi söylemek istemiyorum"

"Volkan ceza almalıdır"

Fenerbahçe bu akşam kaybetseydi eğer, şampiyonluğu kaybedebilirdi. Samandıra karışabilirdi. Bu akşam Volkan'ın kameralarda küfür ettiğinin görüldü söyleniyor. Ben buna karşıyım böyle bir kural yok . Bu kural kesinlikle değişmeli! Futbol adrenalini yüksek bir oyundur. Volkan PFDK'ya sevk edilebilir o ayrı bir şey ama futbolcunun deşarj olması gerekir. Bu kural gözden geçirilmeli. Futbolcu rahat bırakılmalıdır.  Volkan kendini gözden geçirmeli . "Volkan'cığım seni severim ama yapmaman gereken şeyleri yapıyorsun! Yapma bunu.

"Volkan ceza almalıdır"

Fenerbahçe bu akşam kaybetseydi eğer şampiyonluğu kaybedebilirdi. Samandıra karışabilirdi. Bu akşam Volkan'ın kameralara küfür ettiği görüldü deniyor. Ben buna karşıyım böyle bir kural yok . Bu kural kesinlikle değişmeli! Futbol adrenalin yüksek bir oyundur . Volkan PFDK'ya sevk edilebilir o ayrı bir şey ama futbolcunun desarj olması gerekir. Bu kural gözden geçirilmeli. Futbolcuyu rahat bırakılmalıdır.  Volkan kendini gözden geçirmeli . "Volkan'cım seni severim ama yapmaman gereken şeyleri yapıyorsun! yapma bunu" . Bazı kameralar bazı oyuncuları kolluyorlar buda ayrı bir ayrıntı.

"Volkan bu akşamki galibiyete gölge düşürdü"

Her türlü küfüre karşıyız . Caner, kameralar tarafından tespit edilen küfür sonrası ceza yedi ve günah keçisi sayıldı. Aynı cezayı Volkan da görmelidir. Bu akşam Fenerbahçe'nin galibiyetine Volkan Demirel gölge düşürmüştür. Volkan bu akşam bir refleks şeklinde küfür etmiş olabilir. Kim ediyorsa küfür, burada Cenk Tosun da dahil PFDK'ya gönderilmelidir. Volkan gibi oyuncular daha dikkatli olmalıdır. Böyle oyuncuları kameralar takip ediyor.

"Fenerbahçe her türlü kazanırdı"

Fenerbahçe'nin hafta içi hakemler hakkında konuşması bugünkü hakemi etkilemiş olabilir ama oynanan oyuna baktığımızda 10 oyunun 11'ini Fenerbahçe kazanırdı. 

"Beşiktaş, Bayern Münih'i eleyecektir"

Başakşehir takımı bu akşam balerin gibi  takımdı. Alper'in pozisyonunda bence karar penaltı olmalıydı. Aykut Kocaman bugün hak etti, istediği gibi konuşur. Kupa maçının ertelenmesine ihtiyacı yok ama şunu söylemek istiyorum ki  zamanında Fenerbahçe ve Galatasaray'a bu müsamaha sağlandı.  Eğer bizim ilk maçımız Bayern Münih karşısında 0-0 veya 1-1 biterse;  ikinci maç için Fenerbahçe ve Gençlerbirliği maçlarını  ertelenmesini istemez misiniz?  Beşiktaş, Bayern Münih'i eleyecektir. Türkiye'nin marka değeri Beşiktaş'tır.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler