Sinan Engin'den flaş Dursun Özbek sözleri: En büyük sorunu...

31.03.2018 - 19:11 | Son Güncellenme: 31.03.2018 - 19:11

Sinan Engin'den flaş Dursun Özbek sözleri: En büyük sorunu...

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Beyaz TV'de gündemi değerlendiren Engin, Galatasaray Divan Kurulu ve Fenerbahçe'deki başkanlık seçimiyle ilgili de konuştu. 

İşte detaylar...

Dursun Özbek'in en büyük sorunu; kendini ifade edememesi!

Sözlerine Dursun Özbek'le ilgili konuşarak başlayan Sinan Engin, "Dursun Özbek beni ikna edemedi. Dursun Özbek'in kendini iyi ifade etmesi lazım. Bugün Dursun Özbek'le ilgili sosyal medyada iyi bir şey görmedim. Dursun Özbek'in en büyük sorunu kendini ifade edememesi. Dursun Özbek böyle hatalar yapmaz. Ben inanmak istemiyorum, inanmıyorumda. Ben emin olmadığım konuda konuşmam. Ben Dursun Özbek'in böyle basit bir şey yapacağını düşünmem" dedi. 

Tolgay'a direkt kırmızı kart verirdim!

Beşiktaş - Alanyaspor maçını da değerlendiren Engin, "Bugün iyi mücadele eden bir Aytemiz Alanyaspor takımı vardı. Talisca, Oğuzhan ve Babel bugün çok etkiliydi. Negredo vasat bir santrfor. Beşiktaş'a karşı defans yaparsan en zor rakibi olursun. Göztepe bu taktikle gelir ve defans yaparsa kazanabilir. Mustafa Pektemek'in kapasitesi belli. Beşiktaş'a gelecek sezon acil bir forvet lazım. Lens, Beşiktaş seviyesinde oyuncu değil. Fenerbahçe kötü giderken ön plana çıktı. Lens'ten  Quaresma gibi olmasını beklemeyin. Negredo ve Lens figuran olur. Oğuzhan ve Tolgay iyiydi ama çok sert basıyorlar. Tolgay'a direkt kırmızı kart verirdim. Bu maçlar kritik maçlar. Dikkat edin " ifadelerini kullandı. 

Ali Koç inanmıyorum!

Fenerbahçe'deki seçim sürecini değerlendiren Sinan Engin, "Ali Koç'u destekliyor olabilirsiniz ama Aziz Başkanı orada yuhlamak ayıptır. o sizin camianızın başkanı iki tarafa da ayıp ediyorsunuz. Ali Koç, 'Şampiyonluğu, Fenerbahçe başkanlığına tercih ederim' dedi. Buna inanmıyorum. Ben de başkan adayı olsam bunu derim fakat burada Ali Koç'a inanmıyorum. Seçim süreci futbolcuları etkilemez. Dört tane başkan adayı olsa camia dörde mi bölünecek? Ali Koç'a burada katılıyorum. 3 Temmuz'un yıldızlarından birisi de Ali Koç'tur. Ali Koç'un başkanlığa olan saygısı çok güzel. Umarım bu 2-3 Haziran'a kadar da devam eder" diye konuştu. 

Aykut Kocaman hakkında da konuşan Engin, Kocaman'ın sezon sonunda görevi bırakacağını iddia etti.

Galatasaray'daki genel kurulu değerlendiren Sinan Engin, "Adnan Polat'a bu Galatasaray camiasının özür borcu vardır. Adnan Polat'la ilgili kötü bir şey çıkmadı. Polat, liseli değil diye ibra edilmedi"şeklinde konuştu.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler