Sinan Kaloğlu'ndan flaş Beşiktaş itirafı!

10.04.2017 - 15:13 | Son Güncellenme: 10.04.2017 - 15:13

AJANSSPOR ÖZEL- Mersin İdman Yurdu'nun deneyimli santrforu Sinan Kaloğlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Sinan Kaloğlu: "Onurlu bir mücadele örneği sergiliyoruz. Beşiktaş'ta iyi olduğum dönemlerde bana şans verilmedi. Bursasporlular bana 'Bursalı Sinan' derler... " dedi.

Sinan Kaloğlu'nun röportajından önemli satırbaşları:

'KENDİMİZİ YALNIZ HİSSEDİYORUZ'

"İyi bir mücadele örneği gösteriyoruz. Amatör ruhla mücadele ediyoruz. Zorluklar yaşıyoruz. Fakat iyi yoldayız. Şanlıurfaspor maçından sonra konuşmalarım bir haykırıştı, yalnızız. Mersin İdman Yurdu 1925 yılında kurulmuş bir kulüp. Şu an TFF 1. Lig'de ve zor durumdayız. Maddiyattan ziyade manevi olarak yalnızız. Çok güzel bir stadımız var ama çok az bir taraftar grubundan destek var. Kendimizi yalnız hissediyoruz. Tesisimiz yok, 3 sezondur transfer yasağımız var. Onurlu bir mücadele örneği sergiliyoruz"

'LUCESCU'YA SAYGI DUYUYORUM'

"Beşiktaş'a transfer olduğumda 21 yaşındaydım. Beşiktaş'ın belkide tarihinin en iyi kadrosuna transfer olmuştum. Lucescu genç oyuncuları seven bir teknik direktör değildi. O dönemde Ümit Milli takım oyuncusuydum ve hedeflerim çok büyüktü. Beşiktaş'ta şans bulamayınca kendimi bıraktım. Bir sezon sonra Del Bosque geldikten sonra kadromuza yeni oyuncuların gelmesiyle kiralık gönderildim.

Diyarbakırspor da ve Vestel Manisaspor da iyi işler yaptım. Bursaspor'da harika 2 yıl geçirdim. Bursasporlular bana 'Bursalı Sinan' derler...Yeteneklerimle gelecek yerlere gelemedim. Bunun da sebebi her sene kiralık olarak başka takımlara gitmekti. Maalesef Beşiktaş'ta 1 sezon oynayıp başka takımlara gittim.

Kişisel gelişimimi etkilediğini düşünmüyorum. Lucescu iyi bir teknik direktör. Bazı hocalar genç oyunculara şans verir bazı hocalar ise garantiye gider. Lucescu'ya saygı duymak gerek. Beşiktaş'ta iyi olduğum dönemlerde bana şans verilmedi. Kendime kızıyorum kendimi bırakmamam lazımdı. Ama yapacak bir şey yok her şey geride kaldı"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler