Kayserispor Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Salim Manav
10.05.2022 - 09:47 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 17:33

En son 1983-84 sezonunda hem lig şampiyonluğunu hem de Türkiye Kupası'nı kazanan Fırtına, hasreti bitirmeyi planlıyor. İlk hedef bugün Kayserispor'u eleyip finale çıkmak. Detaylar haberimizde...

Kayserispor Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında bugün Kayserispor'a konuk olacak. Sezonu çifte kupayla kapatmayı hedefleyen Karadeniz ekibi ilk maçtaki 1-0'lık skorun avantajıyla sahaya çıkacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş mücadelesi yarın başlayacak. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, 1-0 kazandığı maçın rövanşında Yukatel Kayserispor'a konuk olacak.

Kayseri - Trabzon maçının hakemi kim oldu?

Kayserispor - Trabzonspor maçında hakem Halil Umut Meler görev alacak. Meler'in yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ile Murat Tuğberk Curbay yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu. Karşılaşmada VAR hakemi Erkan Özdamar olacak, AVAR'da ise Serkan Ok ve Mehmet Türkmen görev yapacak.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30 başlayacak. Mücadeleyi A Spor canlı yayınlayacak.

Kayserispor Trabzonspor muhtemel 11'ler

Kayserispor: Lung; Onur, Hosseini, Attamah, Carole; Campanharo, Kemen; Emrah, Bertolacci, Thiam; Mustafa.

Trabzonspor: Uğurcan; Dorukhan, Ahmetcan, Hugo, Puchacz; Berat, Hamsik; Visca, Abdülkadir Ömür, Djaniny; Cornelius.

Kayserispor Trabzonspor maçında eksik ve cezalılar

Trabzonspor'da sakatlıkları süren Bruno Peres, Anders Trondsen, Manolis Siopis ve Stefano Denswil bu akşam forma giyemeyecek. Sakatlığını tam olarak atlatamayan Nwakaeme'nin de forma giymesi zor gözüküyor.

Kayserispor'da Mert Çetin, Bernard Mensah ve Mario Gavranovic'in hafif sakatlıkları bulunuyor. Üç oyuncunun ilk 11'deki durumuna da Hikmet Karaman karar verecek.

Trabzonspor'da hedef çifte kupa

Süper Lig'de 35'inci haftanın sonu itibarıyla şampiyonluğunu ilan eden ve 38 yıllık hasrete son veren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı da müzesine götürmek istiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı idaresinde tarihinin en parlak dönemlerinden birini yaşayan Karadeniz Fırtınası, Medical Park Stadı'nda 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında skor avantajını korumaya çalışacak.

Kayserispor final peşinde

Bu akşam seyircisinin de desteği ile formda rakibi Trabzonspor'u kupanın dışına itmek isteyen Kayserispor, kupada bu sezon çok zorlu rakipleri eledi. Hikmet Karaman idaresindeki sarı-kırmızılı ekip, ligde istikrarsız bir görüntü çizse de, kupada geride kalan bölüme damga vurdu.

Kayserispor Trabzonspor maçı iddaa oranları

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı olan Kayserispor - Trabzonspor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Kayserispor galibiyetine 2.95 oran, beraberliğe 3.05, Trabzonspor galibiyetine ise 1.91 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.50, 2,5 Alt oranı 1.78, 3,5 Alt oranı 1.25 olarak belirlenirken, 1,5 Üst oranı 1.12, 2,5 Üst oranı 1.62, 3,5 üst oranı 2.64 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler