Sırbistan'da Rade Krunic isyanı! Kendisi de itiraf etti...

02.10.2024 - 09:32 | Son Güncellenme: 02.10.2024 - 09:52

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamamasının ardından Kızılyıldız'a transfer olan Rade Krunic için yeni takımında da işler yolunda gitmiyor. Hırvat futolcu Inter maçındaki performansıyla eleştirilerin hedefi oldu.

Sırbistan'da Rade Krunic isyanı! Kendisi de itiraf etti...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Bosna Hersek'li ön libero Rade Krunic performansıyla hayal kırıklığı yaratmış ve bir sezonluk macerasının ardından Sırbistan Ligi takımlarından Kızılyıldız'a transfer olmuştu.

Benfica maçının ardından Inter maçında da hata yaptı

30 yaşındaki futbolcu Kızılyıldız'ın Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz hafta Benfica'ya Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün golleriyle 2-0 yenilği maçta yaptığı hataların ardından dün gece Inter karşısında da yaptığı hata ile gündem oldu.

Hakan Çalhanoğlu perdeyi açtı, Kızılyıldız dağıldı

Kızılyıldız, Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Inter'e konuk olurken, Hakan Çalhanoğlu'nun müthiş bir frikik golüyle perdeyi açtığı maçta rakibihne 4-0 mağlup oldu.

Krunic topu kaptırdı, Arnautovic golü attı

Rade Krunic, takımının Inter karşısında kalesinde gördüğü ikinci golde yaptığı büyük hatayla topun filelere gitmesine neten oldu. Boşnak futbolcu 59. dakikada kendi ceza sahasına yakın bir noktada topu Mehdi Taremi'ye kaptırdı. Topu kaptıktan sonra kolayca ceza sahasına giren Taremi, bomboş pozisyondaki Arnautovic'e pasını vermekte zorlanmadı ve Avusturyalı oyuncu da meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Maçın en kötü futbolcusu seçildi

İlk 11'de başladığı maçta 89 dakika sahada kalan Rade Krunic, Sırp basını tarafından maçın en kötü futbolcusu seçildi. Sırp basını, ayrıca 30 yaşındaki futbolcunun tecrübesine ve kalitesine yakışmayan, kabul edilemez hatalar yaptığının belirterek Krunic'i eleştirdi.

Maç sonu itiraf etti

Krunic ise maç sonu yaptığı açıklamada hatasını kabul ederek öz eleştiride bulundu. Tecrübeli ön libero, "Bireysel hatalardan dolayı ucuz ve kolay goller yedik. Benim hatamdan gelen ikinci gole kadar iyi hücum ettik. Sonucun sahadaki gerçek tabloyu yansıtmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler