'Sivasspor büyük lokmadır, boğazınızda kalır'

10.02.2020 - 14:57 | Son Güncellenme: 10.02.2020 - 11:58

Sivasspor - Başakşehir maçı sonrası CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu'dan sert mesajlar...

Sivasspor ile Başakşehir'i karşı karşıya getiren maçta yaşanan tartışmalı pozisyon sonrası CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu'dan sert paylaşımlar geldi.

Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor ile Başakşehir 1-1 berabere kaldı. Maçın 71. dakikasında Clichy'nin eline çarpan topta hakem oyunu devam ettirirken VAR'dan da herhangi bir uyarı gelmedi. Sivasspor cephesi bu pozisyonda oyunun devam ettirilmesine büyük tepki gösterdi.

Maçın ardından bir tepki de siyasetten geldi. CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu'nun Twitter'dan yaptığı paylaşımlar şu şekilde: 

"1- Bugün #Sivas’ta bir futbol skandalı yaşanmıştır. İktidar eliyle dizayn edilmek istenen ligde birileri şampiyon ilan edilirken, Sivassporumuz her geçen hafta hakem faciasıyla karşı karşıya kalmaktadır.

2- Başakşehir Futbol Kulübü’yle Sivasspor arasında oynanan maçın 71. dakikasında yaşanan pozisyon dünyanın her yerinde penaltıdır. Pozisyonda VAR’a gitme zahmetinde bile bulunulmamış, şampiyonluk mücadelesinde Sivasspor’un 2 puanı çalınmıştır.

3- Bugün Sivas’ta kaybeden Türk sporu olmuştur. Şaibeli kararlarla lig yarışına gölge düşüren TFF'ye sesleniyorum: Sivasspor büyük lokmadır, boğazınızda kalır! #VAR #BuVar

Senin için hazırladığımız haberler