Formalarını Kaybeden Sivasspor CRF Cluj'dan Deplasman Formasını İstedi

Akın Ungan
15.09.2022 - 19:00 | Son Güncellenme: 15.09.2022 - 19:50

UEFA Avrupa Ligi'nde CRF Cluj'a konuk olan Sivasspor, sahada giyeceği formaları kaybetti. Kırmızı-Beyazlılar, rakibinden deplasman formasını istedi.

Formalarını Kaybeden Sivasspor CRF Cluj'dan Deplasman Formasını İstedi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

UEFA Avrupa Ligi G Grubu ikinci haftasında temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, CRF Cluj ile karşı karşıya gelecek. Romanya'da oynanacak mücadele öncesi Kırmızı-Beyazlılar'da forma krizi yaşandı.

Formalar kayboldu, rakipten deplasman forması istendi

GSP Romania'nın haberine göre Sivasspor'un CRF Cluj karşısında giyeceği forma ve ekipmanlar, müsabakanın oynanacağı stada ulaşamadı. Malzeme sandığını havaalanında kaybeden Yiğidolar, rakibinden deplasman forması ve ekipman talebinde bulundu.

Ev sahibinden forma talebinde bulunan Demir Grup Sivasspor'un karşılaşmaya CRF Cluj'un beyaz formasıyla çıkması bekleniyor.

Sivasspor'dan açıklama: "Formalar kayboldu"

Sivasspor, konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "CFR Cluj ile oynayacağımız maç için Romanya'ya gelen Demir Grup Sivasspor'umuzda, maçta giyeceğimiz formalarımızın bulunduğu malzeme sandığı Cluj Havaalanı'nda kaybolmuştur." ifadeleri kullanıldı.

"Takımımız alternatif forma ile sahaya çıkacak"

Sahaya çıkılacak forma ile ilgili ise "Tüm aramalara rağmen forma sandığı bulunamayınca takımımız alternatif forma ile sahaya çıkacaktır." denildi.

Senin için hazırladığımız haberler