Sivasspor maçı öncesi Fatih Terim'den sürpriz istek! Siyah cam filmi...

14.12.2021 - 09:26 | Son Güncellenme: 14.12.2021 - 14:06

Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Sivasspor - Galatasaray maçında, sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim'den sürpriz bir istek geldi.

Sivasspor maçı öncesi Fatih Terim'den sürpriz istek! Siyah cam filmi...

Terim, cezası nedeniyle kulübede yer alamıyor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından ceza alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yokluğunda Sivasspor karşılaşmasında takımın başında Yardımcı Antrenör Selçuk İnan ve Necati Şahin yer aldı. 

Locanın camlarına siyah film çekildi

Fotamaç'ın haberine göre; Fatih Terim karşılaşma öncesinde maçı takip edeceği locanın camlarına siyah film çekilmesini istedi. Yedek kulübesi ve soyunma odasında yer alamayan Terim'e siyah filmli locada teknik heyetten yardımcıları eşlik etti. 

3 maçlık cezası kaldı 

Fatih Terim'in 3 maçlık cezası daha var. Tecrübeli teknik adam Başakşehir, Adana Demirspor ve Antayaspor maçlarında kulübede olamayacak.

Ateş ve İnan galibiyet göremedi

Terim kulübeye ancak ligin ikinci devresinde inebilecek. Terim, böylece kariyerinde 42 maçlık cezayı geride bırakmış olacak. Tecrübeli teknik adamın yokluğunda kulübede takımı Necati Ateş ile Selçuk İnan yönetti. İki genç teknik adam da galibiyetle tanışamadı.

Senin için hazırladığımız haberler