Sivasspor, Jordy Caicedo İle Anlaştı | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
26.01.2023 - 16:18 | Son Güncellenme: 26.01.2023 - 16:26

Devre arası transfer döneminde forvet arayışlarını sürdüren Sivasspor, Tigres forması giyen forvet Jordy Caicedo için hamle yapıyor. İşte detaylar....

Sivasspor, Jordy Caicedo İle Anlaştı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de sıkıntılı dönemler geçiren ve Avrupa arenasında yoluna devam eden Sivasspor, kadrosunu genişletmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sivasspor'a Meksika'dan transfer

Yatabare'nin ilerleyen yaşı, Leke James'in sakatlığı dolayısıyla forvet hattına da hamle yapmak isteyen Çalımbay yönetimindeki Yiğidolar, Meksika'dan transfer yapmaya hazırlanıyor.

Rıza Çalımbay'dan Caicedo’ya onay

Yiğidolar, Meksika’da Tigres forması giyen forvet Jordy Caicedo’i renklerine bağlamak istiyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın istediği oyuncular arasında yer alan Caicedo ile ilk görüşme gerçekleştirildi.

Caicedo ile prensip anlaşmasına varıldı

Meksika'da Tigres formasını giyen Jordy Caicedo için Meksika kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Oyuncuyla da anlaşan Yiğidolar, Ekvadorlu forveti birkaç gün içerisinde Türkiye’ye getirmeyi planlıyor.

Jordy Caicedo'nun performansı

25 yaşındaki golcü Jordy Caicedo, bu sezon Tigres formasıyla Liga Meksika Apertura'da görev aldığı 13 maçta 1 gol attı.

Caicedo'dan Tigres'e veda

Öte yandan Sivasspor'a gelmeye hazırlanan Caicedo, son kez Tigres'in Stadyumu Estadio Universitario'yu gezerken görüntülendi.

İlgini Çekebilir
Sivasspor'dan kafa karıştıran açıklama: Uğur Çitçi'nin Galatasaray transferi bitmedi!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler