Sivasspor’da Adana Demirspor maçı öncesi 2 sakatlık haberi

22.10.2021 - 22:58 | Son Güncellenme: 22.10.2021 - 23:02

Süper Lig’in 10. haftasında Adana Demirspor'u konuk edecek Sivasspor'da Jorge Felix ve Koray Altınay sakatlandı. İşte detaylar...

Sivasspor’da Adana Demirspor maçı öncesi 2 sakatlık haberi

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de bu hafta Adana Demirspor ile mücadele edecek olan Demir Grup Sivasspor’dan kötü haber geldi. Kırmızı-beyazlı takım, futbolcuları Jorge Felix ve Koray Altınay’ın sakatlandığını duyurdu.

Sivasspor'dan sakatlık açıklaması

Kırmızı-beyazlıların kulüp doktoru Burak Ayyıldız, takımda sakatlığı bulunan futbolcular Jorge Felix ve Koray Altınay’ın sağlık durumu hakkında resmi internet sitesine açıklamada bulundu. Ayyıldız açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İkisi de forma giyemeyecek

“Pazartesi günü gerçekleştirdiğimiz antrenmanda sakatlanan Jorge Felix’e yapılan kontrolde sol alt adalesinde yırtık tespit edildi. Sporcumuzu milli maç arasından sonra hazır hale getirmeyi planlıyoruz. Koray Altınay ise, bugün antrenmanda yaptığımız çift kale maçta sağ dizinden sakatlandı. Sporcumuza yapılan kontrolde sağ diz dış yan bağda yırtık tespit edildi. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek futbolcumuzun son durumu 3 gün sonra yapılacak kontrollerle netleşecek.”

Demir Grup Sivasspor ile Adana Demirspor, 24 Ekim Pazar günü karşı karşıya gelecek. Sivas'ta oynanacak maç saat 16.00'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler