Sivasspor'dan son dakika Douglas açıklaması! Galatasaray...

08.05.2019 - 13:31 | Son Güncellenme: 08.05.2019 - 16:31

Sivasspor'dan son dakika Douglas açıklaması! Galatasaray...

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Douglas'ın transferi hakkında konuştu.

Galatasaray'ın Sivasspor’da kiralık olarak forma giyen ve Barcelona'nın serbest bırakma kararı alıp sözleşmesini uzatmadığı Douglas ile anlaştığı iddia edildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklama yaptı.

Douglas, Galatasaray'la anlaştı mı?

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Keleş, "Douglas için transfer iddialarını basından takip ediyorum. Douglas ile biz de anlaşmak istiyoruz. Douglas ile Galatasaray'ın anlaştığını düşünmüyorum. Galatasaray'la son hafta maçımız var. Douglas profesyonel bir futbolcu, transferi hakkında kararı sezon sonunda verecektir. Douglas'ın Futbolun Süperleri yarışmasında ödül alması gerekiyordu. Bu sezon çok önemli bir performans sergiledi" ifadelerini kullandı ve ekledi:

Göztepe maçı yorumu

"Göztepe karşılaşması öncesinde üzerimizde bir baskı yok. Deplasmanda iyi olan bir takımız. Küme düşme potasında 38 ve üzeri puanların ligde kalmak için yeteceğini düşünüyorum. Göztepe maçını kazandığımızda çok önemli bir avantaj elde edeceğiz"

'Hugo'nun sakatlığı planlarımızı bozdu'

"Hugo'nun sakatlığı hücum bölgesinde planlarımızı bozdu. Fakat yapılan transferlerden memnunum. Sivasspor kulübün yönetim şeklini taktir etmek lazım. İki sezondur da altyapıya önem verdik. Sivasspor altyapısından önemli oyuncular ülke futboluna kazandırılacaktır"

"Başkanımız Mecnun Otyakmaz sağ olsun bana bir şans verdi. Bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. İlk hedefim Sivasspor'da başarılı olmak"

Senin için hazırladığımız haberler