Sivasspor'da Caner Osmanpaşa'dan Fenerbahçe maçı sonrası hakem isyanı

Orhan Gülek
04.12.2023 - 22:16 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 22:44

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olan Sivasspor'da Caner Osmanpaşa, maç sonu hakem isyanında bulundu.

Sivasspor'da Caner Osmanpaşa'dan Fenerbahçe maçı sonrası hakem isyanı

AJANSSPOR - HABER

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Servet Çetin yönetimindeki Sivasspor ile Süper Lig'in 14. haftasında kozlarını paylaştı. Müsabaka Ülker Stadyumu'nda oynandı. Kritik maçta Bahattin Şimsek düdük çaldı. Fenerbahçe, Sivaspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti.

Maç sonu Sivasspor'da Caner Osmanpaşa flaş açıklamalarda bulundu.

"İki takım çekişecek diye böyle mi olacak?"

Fenerbahçe ve Galatasaray'a müsamaha gösterildiğini iddia eden Osmanpaşa, şu ifadeleri kullandı:

"Zor bir deplasmandı. Ligde iki, tane takım mı var? Lig, sadece iki takım için mi ayarlanmış? Biz oynamayalım o zaman. İlk yarı nasıl penaltımızı veremezsin. 3.golde ayağa basıyor. Dün Pendik'te aynısını yapıldı. bu ligde 2 tane takım mı mücadele ediyor. O zaman sahaya çıkmayalım 3-0 olsun. 4. golü yiyoruz İrfan'a soruyorum, eline vuırdu mu diyorum. Yerdeyken vurdu diyor. Bütün gollerde sorun var. İlk gol hariç hepsinde problem var. Biz oynamayalım mı? Bize penaltı verilmesin mi? Bütün takımlara böyle yapılıyor. İki takım çekişecek diye böyle mi olacak? "

"Ligin kalitesi böyle mi artacak?"

Anadolu takımlarının ezildiğini ifade eden Caner Osmanpaşa, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Fenerbahçe'nin suçu var demiyorum. Bu kadar fark olamaz. 150 milyon Euro fark var arada bu pozisyonlar da verilmezse nasıl kazanacağız? Bir tane de VAR çağırmadı. Hakemlerle mi olacak bu işler? Maçla ilgili yapacak yorum aklıma gelmiyor. Anadolu takımları bu kadar ezilemez. Kim gelse aynı şeyleri söyleyecek. Bütün takımlara bu yapılıyor. Ligin kalitesi böyle mi artacak?"

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den derbi öncesi dört dörtlük galibiyet!
Habere Git

Charisis: "Bariz hatalar yapılıyor"

Sivasspor'un Yunan orta saha oyuncusu Charis Charisis is maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"En iyi oyunumuzu ortaya koyamadık. Pozisyonları da değerlendiremedik. Fenerbahçe attı, zor bir maçtı.  Takımla gurur duyuyorum.Genel olarak iyi maçlar çıkarıyoruz. Hakemle ilgili sıkıntılarım oldu. Penaltımız verilmedi. Rakibin ayağına dokununca sarı kart gördüm. Dzeko daha sert yaptı ama faul bile verilmedi. 3. golden önce faul oldu. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, böyle bir şeye ihtiyaçları yok. Bariz hatalar yapılıyor. Nasıl yapılıyor anlamıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler