Sokağa çıkma yasağı tekrar mı geliyor?

09.09.2020 - 19:12 | Son Güncellenme: 09.09.2020 - 19:13

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklama'da Türkiye'de tekrardan koronavirüs artışa geçtiğini belirtti. Bunun üzerine ise bazı vatandaşlar tekrar sokağa çıkmaya yasağı mı geliyor, iller arası giriş çıkış yasağı mı geliyor diye araştırmaya devam ediyor. Peki hangi illerde sokağa çıkma yasağı olacak? gibi araştırmalar devam ediyor. Tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Sokağa çıkma yasağı tekrar mı geliyor?

Sokağa çıkma yasağı mı geliyor? İşte Sokağa çıkma yasağı hakkında resmi açıklamalar. Ankara Valisi bazı şehirlerde ve Ankara'da olacak olan kısıtlama haberleri hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'da vakaların artış yönünde açıklamasından sonra bazı kullanıcılar Ankara'da sokağa çıkma yasağı gelip gelmeceğini merak etmeye başladı.  Ankara'da İstanbul'dan çok daha fazla vakanın bulunduğunu söyleyen Sağlık Bakanı Koca, Ankaralıları tedbire davet etmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamasından sonra Ankaralılar, validen açıklama beklemeye başladı.Ankara Valisi Vasip Şahin'den koronavirüs ve sokağa çıkma yasağı hakkında açıklama geldi.

Ankara Valisi, herhangi bir sokağa çıkma yasağının gündemlerinde olmadığını açıkladı. Ayrıca diğer illere ilişkin de bir sokağa çıkma kısıtlaması bulunmuyor açıklamasına yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler