Sokratis transferinde yeni perde! Fenerbahçe'ye rakip çıktı...

05.01.2021 - 11:40 | Son Güncellenme: 05.01.2021 - 11:46

Fenerbahçe transfer haberleri... Kadrosunda stoper transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'nin Yunan savunmacı Sokratis'i kadrosuna katmak istediği gündemde. İngiliz basını transferle ilgili son durumu yazdı. Sokratis'e Fenerbahçe dışında hangi kulüpler ilgi gösteriyor? İşte Sokratis transferiyle ilgili gelişmeler ve detaylar...

Sokratis transferinde yeni perde! Fenerbahçe'ye rakip çıktı...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin stoper transferi yapmak için harekete geçtiği gündemde. Adı Fenerbahçe ile anılan defans oyuncusu Sokratis Papastathopulos ile ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Sokratis'e Avrupa'dan hangi kulüpler talip oldu? İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye Sokratis transferinde rakip

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe'nin gündemindeki Sokratis'e ülkesi Yunanistan'ın takımlarından Olympiakos da talip oldu. Ada basını bu haberi, 'Fenerbahçe'ye rakip çıktı' cümlesiyle okuyucularına duyurdu. 

Napoli de Sokratis'i gündemine aldı

Bilindiği üzere Yunan savunmacnın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Ancak; futbolcu Londra'dan ayrılmayı planlıyor. Sokratis'e İtalyan ekibi Napoli'nin de transferde ilgi gösterdiği iddiaları var. 

Arsenal'de kaç maçta oynadı?

Geçen sezon Arsenal'de 29 maçta 2325 dakika süre alan Sokratis 3 gole imza atmıştı. Futbolcu bu sezon ise gözden düşen isimlerden biri oldu.

Sokratis hangi takımlarda oynadı?

Sokratis futbol kariyerinde daha önce Borussia Dortmund, Werder Bremen, Milan, Genoa, AEK formalarını da giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler