Solhanspor, Tarık Öztekin transferini duyurdu

16.06.2021 - 17:20 | Son Güncellenme: 16.06.2021 - 17:22

Son dakika voleybol transfer haberleri... Solhanspor, Tarık Öztekin ile anlaştı. Efeler Ligi ekibi Solhanspor, Tarık Öztekin transferini resmen açıkladı.

Solhanspor, Tarık Öztekin transferini duyurdu

AJANSSPOR - HABER

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Solhanspor, pasör Tarık Öztekin'i transfer etti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 21 yaşındaki Tarık Öztekin ile gelecek sezon için anlaşmaya varıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Solhanspor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, yeni sezonda genç ve deneyimli oyunculardan harmanlanmış bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

 

Solhanspor Başkanı Ziya Sözen'den transfer açıklaması

Takımda transfer etmeyi düşündükleri iki pasörden biri olan Tarık Öztekin ile anlaştıklarını ifade eden Sözen, şunları aktardı:

''Geçtiğimiz sezon Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜRŞAD takımları olmak üzere aynı sezonda iki farklı takım formasıyla deneyimler edinen genç oyuncumuza hoş geldin diyor, kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diliyorum."

Tarık Öztekin kimdir ve kaç yaşında?

2000 doğumlu olup 1.97 boyunda olan pasör Tarık Öztekin, Voleybola 2012 yılında Halkbank altyapısında başladı.
U-19 Balkan Şampiyonası 3'üncülüğü ve U-20 Avrupa Şampiyonası'nda forma şansı bulanan, Ege Üniversitesi Antrenörlük bölümü öğrencisi olan pasör Tarık Öztekin, Halkbankası altyapısında Yıldızlar Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

2016-17 ve 2017-18 sezonlarında Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nde kiralık olarak oynayan genç pasör, 2018-2019 sezonunda Altekma spor kulübüne transfer olup 2 yıl burada oynayıp takımının Efeler Ligi'ne yükselmesine katkı sağladıktan sonra 2020-21 sezonunun ilk yarısında Konya Büyük Şehir Belediyesi’nde ve ikinci yarısında ise Türşad'da oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler