Son 3 yılın şampiyonunu bilen astrolog iddiasını sürdürdü. Fenerbahçe'den mucize...

Akın Ungan
07.05.2024 - 19:11 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 19:21

Konyaspor'la 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, Galatasaray'la olan şampiyonluk yarışında yara alsa da ünlü astrolog Meral Güven iddiasını sürdürdü. Detaylar.

Son 3 yılın şampiyonunu bilen astrolog iddiasını sürdürdü. Fenerbahçe'den mucize...

AJANSSPOR HABER

Sezona 9 yıllık şampiyonluk hasretini bitirme parolasıyla şampiyon olmak için başlayan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor’a konuk oldu. 35'inci haftaya lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde giren Fenerbahçe, Yeşil-Beyazlı ekip karşısında aldığı beraberlikle liderin 6 puan gerisine düştü. Sezon bitimine 3 hafta kala 6 puan geride olan Fenerbahçe'de şampiyonluk umutları büyük yara aldı.

"Bir mucizeyi gerçekleştirecek Fenerbahçe"

Son üç yılın şampiyonunu bilmesiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü astrolog Meral Güven, Konyaspor karşısında 2 puan bırakan Fenerbahçe taraftarını umutlandıran açıklamalarda bulundu. Sezon başlangıcından bu yana Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını iddia eden Meral Güven, Fenerbahçe’nin yaşadığı puan kaybının ardından tahminini yineleyerek, "Gerçekten çok anlamsız ve absürt ama hala daha kartlarım Fenerbahçe bir mucize ile şampiyon olacak diyor, bir mucizeyi gerçekleştirecek Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Son üç şampiyonu bildi

Türk futbolu üzerine yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü astrolog Meral Güven, Süper Lig’deki son üç sezonun şampiyonunu bilmesiyle tanınıyor. 2020/2021 sezonunda Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş’ın şampiyonluğunu öngören Meral Güven, 2021/2022 sezonunda Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’un şampiyonluğunu önceden tahmin etti. Ünlü astrolog, geçtiğimiz sezon Okan Buruk ve öğrencilerinin şampiyon olacağını aylar öncesinden söylemişti.

İlgini Çekebilir
İrfan Can Kahveci'nin durumu belli oldu!
Habere Git

Son üç maç

Süper Lig’de nefes kesen bir sezonun daha sonuna yaklaşılıyor. Ligin bitmesine üç hafta kala ligin zirvesi ve aşağısı resmen ateş hattına döndü. En yakın rakibi Fenerbahçe’ye 6 puan fark atarak 1'inci sırada bulunan Galatasaray üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayıp, 24'üncü şamiyonluğunu elde etmek istiyor. Ligin küme düşme potasında bulunan Gaziantep FK (35 puan), Hatayspor (34 puan) ve Pendikspor (33 puan) ise kalan 3 haftada puanlar toplayıp ligde kalmayı hedefliyor.

Şampiyon önümüzdeki hafta belli olabilir

Fenerbahçe’nin önümüzdeki hafta evinde ağırladığı Kayserispor karşısında puan kaybı yaşaması durumunda Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak olan Galatasaray rakibini yenmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig 36'ıncı hafta maçlarını aynı gün ve aynı saatte oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler