Son Dakika | Beşiktaş'ta Ajdin Hasic Transfer Oldu

Akın Ungan
26.01.2022 - 17:55 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 18:46

Son dakika | Beşiktaş, 20 yaşındaki Ajdin Hasic'in TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'a kiralık anlaşma ile transfer olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Son Dakika | Beşiktaş'ta Ajdin Hasic Transfer Oldu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor, ara transfer dönemini iyi değerlendirerek, kadrosuna yapacağı takviyeler ile daha güçlü hale gelmek istiyor. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam eden kulüp, Beşiktaş'ın genç yıldızını kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılar, konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Kulüp açıkladı

Beşiktaş, 20 yaşındaki oyuncusu Ajdin Hasic'in, Ümraniyespor'a kiralandığını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Ajdin Hasic, 2021-22 sezonunun sonuna kadar Bereket Sigorta Ümraniyespor’a geçici transfer olmuştur. Ajdin Hasic’e Bereket Sigorta Ümraniyespor’da başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." ifadeleri yer aldı.

Hasic'in Beşiktaş kariyeri

7 Ekim 2001 doğumlu Ajdin Hasic, Dinamo Zagreb Altyapısı'nda futbola başladı. Takımın alt yaş kategorilerinde mücadele eden Hasic, 2020 kışında 180 Bin Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş ile sözleşme imzaladı. Aynı dönem Ümraniyspor'a kiralanan yıldız adayı 3 Ağustos 2020'de Kara Kartal'a geri döndü.

Geçirdiği çapraz bağ sakatlığı nedeniyle bu sezon Beşiktaş ile resmi karşılaşmaya çıkamayan 20 yaşındaki kanat oyuncusu, Siyah-Beyazlı forma ile şimdiye kadar 13 maçta görev aldı. Hasic çıktığı maçlarda 2 kez gol sevinci yaşarken asist katkısı sunamadı.

Daha önce Ümraniyespor'da ne yaptı?

Daha önce kiralık olarak formasını giydiği Ümraniyspor'da 8 karşılaşmada görev alan Boşnak oyuncu, bu mücadelelerde 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler