Son dakika: Galatasaray'ın İstanbul'a geliş tarihi belli oldu!

11.03.2022 - 23:49 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 23:56

UEFA Avrupa Liginde Barcelona ile İspanya'da karşılaşan Galatasaray, hava şartlarından doalyı İzmir'e iniş yaptı. İzmir'den İstanbul'a ise Pazar günü geçecek. İşte detaylar...

Son dakika: Galatasaray'ın İstanbul'a geliş tarihi belli oldu!

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Liginde Barcelona ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray, Süper Lig'de Pazartesi günü Beşiktaş ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar, hava şartlarından dolayı İspanya dönüşünde İzmir'e iniş yaptı. Cimbom'un İstanbul'a geliş tarihi ise belli oldu. İşte detaylar...

Pazar günü derbi için gelecekler

Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş derbisi için Pazar günü (13 Mart 2022) öğleden sonra İstanbul'a iniş planladı. Galatasaray, Beşiktaş derbisinden sonra ise Perşembe günü Barcelona'yı rövanş için evinde konuk edecek. 

Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig 29. haftasında Galasaray, NEF Arena'da Beşiktaş'ı konuk edecek. 14 Mart 2022 Pazartesi günü olacak olan karşılaşma saat 20.00'da beIN Sport 1 üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray -  Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Liginde deplasmanda Barcelona ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, NEF Arena'da İspanyol devini konuk edecek. 17 Mart 2022 Perşembe günü olacak olan karşılaşma 20.45'de Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler