SON DAKİKA - Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan açıklamalar! Canlı izleyin...

09.12.2020 - 16:33 | Son Güncellenme: 09.12.2020 - 16:39

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında Coronavirüs (Koronavirüs) açıklama yapıyo. Fahrettin Koca Covid-19 açıklaması canlı yayını izleyin... Bakan Koca, 19.00'da CANLI açıklama yapacak. Corona virüsü hakkında konuşacak Koca'nın açıklamalarını canlı takip etmek için detaylar haberimizde... Ayrıca açıklamaların tamamı video izlemek için de detaylar burada... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu ile 14 günlük sokağa çıkma yasağını da görüştü. İşte toplantı sonu.

SON DAKİKA - Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan açıklamalar! Canlı izleyin...

SON DAKİKA HABERLERİSağlık Bakanı Fahrettin Koca, 19:00'da CANLI açıklama yapacak. Fahrettin Koca Coronavirüs(Koronavirüs) açıklaması canlı yayını izleyin… Corona virüsü hakkında konuşacak Koca'nın açıklamalarını canlı seyretmek isteyenler için detaylar haberimizde… Öte yandan, açıklamaların tamamı video izlemek için de detaylar burada...

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA CORONAVİRÜS (KORONAVİRÜS) AÇIKLAMALARI CANLI İZLE

Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi'nde kameralar karşısında koronavirüs ile ilgili açıklamalarda bulunacak. Diğer yandan, Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre aşı ilk kimlere vurulacağı duyuruldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, ''Koronavirüs aşı listesi belli oldu.." ifadeleri kullanıldı.

 

 
Senin için hazırladığımız haberler