Son Dakika | UEFA, Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı

Aleyna Gürgen
03.07.2024 - 12:11 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 12:24

Türkiye A Milli Takımı'nın EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 yendiği maçın ardından UEFA, Merih Demiral'ın maçtaki sevinci nedeniyle soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Son Dakika | UEFA, Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı

Türkiye dün akşam EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya'yı 2-1 yendi. UEFA ise Avusturya karşısındaki iki golümüzü de kaydeden Merih Demiral'ın maçtaki sevinci nedeniyle soruşturma başlattı.

Demiral'ın sevinci gündem oldu

Merih Demiral, Avusturya maçındaki golleri kadar sevinci ile de gündem oldu. Milli futbolcumuz sevinç sırasında elleri ile 'Bozkurt' işareti yaptı. 

"İyi ki yapmışım"

Merih Demiral ise Avusturya maçının ardından yaptığı açıklamada maçtaki sevinci hakkında şunları söyledi: "Türklükle alakalı aklımda bir gol sevinci vardı, onu yaptım. Türk olduğum için gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra onu iliklerime kadar hissetim. Yaptığımdan dolayı çok da mutluyum. İyi ki yapmışım."

İlgini Çekebilir
Avusturya’daki yasağı Merih Demiral deldi!
Habere Git

UEFA,Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı

UEFA Etik ve Disiplin Komitesi ise Merih Demiral hakkında soruşturma başlatıldığını şu sözlerle duyurdu: "Merih Demiral'ın uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla ilgili olarak UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca bir soruşturma açılmıştır. Bu konuyla ilgili daha fazla bilgi zamanı geldiğinde sunulacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler