Son karar! Fenerbahçe hocasını seçti

11.07.2020 - 21:55 | Son Güncellenme: 11.07.2020 - 21:59

Son karar! Fenerbahçe hocasını seçti

Fenerbahçe, uzun süredir takımın başına geçeceği konuşulan Erol Bulut hakkındaki kararını verdi. Aytemiz Alanyaspor ile Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da takımını finale taşıyan Bulut, için sarı lacivertli yönetim nihai kararını verdi.

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Evet, yönetim son kez bir değerlendirme daha yaparak yeni sezonda takımı Erol Bulut'a teslim etmeyi kararlaştırdı. Ersun Yanal'ın istifasından yerli yabancı birçok teknik adam için nabız yoklayan ve girişimlerde bulunan Ali Koç yönetimi, Erol Bulut'ta karar kıldı.

Mehmet Yozgatlı da gelecek

Ali Koç, önceki hafta Habertürk'te katıldığı canlı yayında yaptığı teknik direktör tarifi sonrası da kamuoyunda "Yeni teknik direktör Erol Bulut" görüşü iyice oluşmuştu.

Sarı lacivertliler ligin sona ermesinden hemen sonra 45 yaşındaki genç teknik adamı resmi olarak duyuracak. Bulut'un ekibine, Fenerbahçe'de de forma giyen Mehmet Yozgatlı'yı da dahil etmesi bekleniyor.

Terim'i 4-1 yendi oyunu beğenmedi

Erol Bulut futbolculuk döneminde 1995-1999 yılları arasında Fenerbahçe forması giydi ve 1 şampiyonluk kazandı. Medipol Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yanında antrenörlüğe başlayan Bulut, 3 yıl çalıştıktan sonra Yeni Malatyaspor ile ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı. Malatyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Bulut, bu sezon da Aytemiz Alanyaspor ile üzerine koyarak, yoluna devam etti.

Bulut, takımının Fatih Terim'in Galatasaray'ını 4-1 yendiği maçtan sonra yaptığı açıklamada, oynadıkları futbolu beğenmediklerini söyleyerek de dikkat çekti.

Çok sayıda isim gündeme geldi

Ersun Yanal'ın ayrılığından sonra Zlatko Dalic, Roger Schmidt, Mircea Lucescu, Manuel Pellegrini, Christoph Daum, Nenad Bjelica ve Abdullah Avcı gibi çok sayıda teknik adamın adı Fenerbahçe ile anılmıştı. Ama sarı lacivertliler "Erol Bulut" dedi...

Senin için hazırladığımız haberler