Son karar Topuk Yaylası'nda!

11.06.2017 - 09:30 | Son Güncellenme: 11.06.2017 - 09:30

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Topuk Yaylası’nda yapılacak kampta bütün oyuncuları izleyecek ve yeni transferlerde rotasını futbolcuların gösterdiği performansa göre belirleyecek.

Fenerbahçe Yönetimi transfer çalışmalarını sürdürürken, bazı oyuncular ve pozisyonlar içinse nihai karar kamp sonrası verilecek. Mehmet Ekici ve Valbuena transferlerinin ardından kanat, forvet ve savunma hattına takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertliler transferi ikiye bölmüş durumda. Şubat ayında varılan prensip anlaşması çerçevesinde Teknik Direktör Aykut Kocaman yeni sezon planlarını aylar öncesinde yapmaya başlamıştı. Bu raporla acil transfer gereken bölgeler Mehmet Ekici ve Valbuena ile çözüldü.

 

Topuk Yaylası’ndaki kampta futbolcuların performansını da görmek isteyen Kocaman, bazı oyuncular ve bölgeler için son kararını burada alacak. Deneyimli teknik adam en azından oyuncuları kendi izleyip, çalışmalardaki performansa göre yönetime son raporunu vermek istiyor.

Kamp dönemi takımdan ayrılacaklar için de son şans niteliği taşıyor. Bu süre içinde kadroda kesin olarak düşünülmeyen Emenike ve Van der Wiel gibi isimlerin de ayrılma ihtimali söz konusu olacak. Bu ayrılacaklardan elde edilecek olası gelirler de yeni transferlerde kullanılacak. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler