Soner Dikmen: "Hocam, gol atarsak sen atarsın demişti "

03.01.2021 - 15:44 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 15:44

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Müdadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İlinci yarıda Gençlerbirliği, Soner Dikmen'in golüyle 1-1 mücadleyi 1-1 berabere bitirdi. Karşılaşma sonrası Gençlerbirliği futbolcuları Soner Dikmen, Rahmetullah Berişbek ve Mustafa Çeçenoğlu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 16. haftasında Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada 8. dakikada Milan Skoda'nın golüyle öne geçen Çaykur Rizespor, ikinci yarıda Soner Dikmen'in golüne engel olamadı ve mücadeleyi 1-1 berabere bitirdi.

Mücadele sonrası Gençlerbirliği futbolcuları Soner Dikmen, Rahmetullah Berişbek ve Mustafa Çeçenoğlu açıklamalarda bulundu.

Soner Dikmen "İlk yarı yakım halinde kopuk oynadık. Geriye düştük. İkinci yarı skoru eşitledik. Kaçırdığımız pozisyonlar var. Maç bize gelebilirdi onlara da gidebilirdi. Yine de skor fena değil. Çok pozisyona giriyorum ama fazla şey yapamadım. Bugün gol atarsak sen atarsın demişti hocam. Ben de gol sonrası ona koştum." değerlendirmesinde bulundu.

Gençlerbirliği'nin genç oyuncusu Rahmetullah Berişbek ise  "İlk yarısı ayrı ikinci yarısı ayrı bir maç oldu. İkinci yarı daha fazla pozisyonumuz vardı. Galibiyet ile de ayrılabilirdik. İnşallah ilerleyen zamanlarda mağlubiyet almadan devam ederiz." ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki futbolcu Mustafa Çeçenoğlu da "İlk yarı iyi oynayamadık. 2. yarı daha iyi başladık. Daha fazla reaksiyon verdik ve golü de bulduk. Maçı da kazanabilirdik. Mutluyuz." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler