"Sonuçtan değil, oyundan memnunum"

25.10.2020 - 15:57 | Son Güncellenme: 25.10.2020 - 15:58

Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Gençlerbirliği'nin teknik sorumlusu Mete Işık, basit hatalar sebebiyle maçı kaybettiklerini anlattı.

AJANSSPOR-HABER

Gençlerbirliği'nin teknik sorumlusu Mete Işık, Yeni Malatyaspor'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Işık, bu maçta yapmamaları gereken hatalar yaptıklarını ve sonuçtan memnun olmadığını ifade etti.

"Sonuçtan değil ama oyundan memnunum"

Mete Işık, "Maçtan önce söylemiştim. Gol yememek ve gol atmamak temel amaçtır. Ölü toplar ve defansın arkasına atılan toplar konusunda çalışmalar yaptık. Ölü toplar konusunda çok çalıştık. Fakat bu maçta hatalar yaptık ve goller yedik. Oynanan oyundan memnunum. Yüzde 60 civarında topla oynamışızdır. Tam istatistiklere bakmadım ama tahminim böyle. Oyundan memununum, sonuçtan memnun değilim. Böyle goller yememeliyiz. Futbol hatalar oyunu. Üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.

"Önümüzdeki maçlara daha çok çalışacağız"

Zorlu karşılaşmayı 2-1 kaybeden Ankara ekibinde maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Mete Işık, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Işık, "Yeni Malatyaspor maçına iyi hazırlandık. Rakibin analizini iyi yapmıştık. Rakip, defansın arkasına atılan toplarla goller atıyordu. Biz de buna yönelik önlem aldık ve çok da pozisyon vermedik. Ölü toplarda da futbolcularımıza gerekli görevleri vermiştik. Bütün hafta çalışmıştık bunları ama futbol hatalar oyunu. Biz de yediğimiz iki golde hata yaptık. 1-0 öne geçtikten sonra golü yemememiz gerekiyordu ama golleri yedik ve mağlup olduk. Yeni Malatyaspor'u kutluyorum. Biz iyi çalışıyoruz ama demek ki bu yeterli değil. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Bunun bilincindeyiz. Önümüzdeki maçlara daha çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler