Sörloth penaltı kaçırdı, ortalık karıştı! Nagelsmann...

30.11.2020 - 12:27 | Son Güncellenme: 30.11.2020 - 12:40

Türkiye'de Trazonspor ile gol krallığı yaşayan ve bu sezon Bundesliga ekiplerinden Leipzig'de forma giyen Alexander Sörloth, Bielefeld maçında penaltı kaçırdı. Arkadaşı Forsberg'in jestini değerlendiremeyen ve gol orucunu bozamayan futbolcu yine tartışma yarattı. Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, maçtan sonra Sörloth için ne dedi? İşte detaylar...

Sörloth penaltı kaçırdı, ortalık karıştı! Nagelsmann...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Leipzig'de forma giyen Norveçli golcü Alexander Sörloth, tartışılmaya devam ediyor. Leipzig'i çalıştıran Julian Nagelsmann, 2-1 kazandıkları Arminia Bielefeld maçının ardından konuştu. Nagelsmann, Sörloth için neler söyledi? Tüm detaylar haberimizde...

Sörloth, penaltı jestini fırsata çeviremedi

Bundesliga'nın 9. hafta maçında Leipzig, Angelino ve Nkunku'nun golleriyle rakibini yenerken, Alexander Sörloth, 73. dakikasında penaltı vuruşundan faydalanamadı. 

Nagelsmann, Sörloth hakkında konuştu

Yeni takımı Leipzig'de şu ana kadar beklentilerin altında kalan Sörloth'un penaltı kaçırmasını Alman ekibinin taraftarları eleştirdi. Nagelsmann da maç sonunda Sörloth ile ilgili konuştu.

Penaltıyı, Forsberg yerine neden Sörloth attı?

Genç teknik adam, "Normalde Forsberg penaltıcımız. Sanrım Sörloth'a bir gol atma arzusuyla hareket etti. Ancak; bir penaltı golü, forvet oyuncusu için düğümü çözer mi bilemiyorum. Hatta daha kötü bir duruma getirdi" ifadelerini kullandı. 

"Penaltıyı atma dersem, satılık listesine koymamız gerekir"

Öte yandan Nagelsmann'a, Sörloth'u penaltıyı atmaması için neden uyarmadığı soruldu. Bu soruya karşın ise Nagelsmann, "Sahaya girip futbolcumu penaltı atma diye uyaramam. Sen atma dersem, o zaman satılık listesine koymamız gerekir. Her şeye rağmen Sörloth doğru yolda. Gelişme gösteriyor" diye konuştu. 

Süper Lig'in gol kralı, Almanya'da dökülüyor...

Norveçli golcü Alexander Sörloth, geçen sezon Trabzonspor formasıyla 24 gol kaydetmiş ve gol kralı olmuştu. Bu sezon başında Leipzig'e transfer olan futbolcu, geride kalan haftalarda gol sevinci yaşayamadı.

Vatandaşı, Sörloth'un durumunu değerlendirdi

Senin için hazırladığımız haberler