Fenerbahçe'de futbolcular Adana Demirspor yenilgisini değerlendirdi

Orhan Gülek
10.01.2022 - 22:07 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 22:20

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Adana Demirspor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe'de futbolcular maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de futbolcular Adana Demirspor yenilgisini değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Adana Demirspor'u konuk eden Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup oldu. Fenerbahçe'nin golünü penaltıdan Valencia atarken Adana Demirspor'un gollerini Gökhan İnler ve Belhanda kaydetti.

Maç sonu Fenerbahçeli futbolcular açıklamalarda bulundu.

Sosa: "Taraftarı çok iyi anlıyoruz"

 

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'nin Arjantinli futbolcusu José Sosa, skordan dolayı üzgün olduklarını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

 

"Bu sonuç bizim için büyük bir üzüntü. Skordan bağımsız olarak, ilk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum ama ikinci yarıya tabiri caizse uyuyarak başladık. Sahada umutsuz ve aklıyla oynamayan bir Fenerbahçe görüntüsü verdiğimiz için mutsuzuz. Taraftarı çok iyi anlıyoruz. Onlar gibi bizlerde mutlu değiliz. Çok çalışıp güvenlerini tekrar kazanmak istiyoruz."

İlgini Çekebilir
Ali Koç, istifa diye tezahürat yapan taraftarları alkışladı
Habere Git

Berke Özer: "Ne diyebilirim ki?"

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Berke Özer ise kısa bir konuşma yaparak "Çok üzgünüz. Söylenecek daha fazla şey yok. Ne diyebilirim ki?" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler