Sosyal medya fenomeni Kahraba Hatayspor'da

Feride Kara
10.01.2022 - 01:15 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 01:28

Mısır Al-Ahly Kulübü Mahmoud Abdel Kahraba'nın 6 aylığına Hatayspor'a kiralandığını resmen açıklarken Kahraba'nın sosyal medya takipçi sayısı dikkat çekti.

Sosyal medya fenomeni Kahraba Hatayspor'da

 Atakaş Hatayspor, ara transfer döneminde Mısır'ın Al-Ahly Kulübü'nden Mahmoud Abdel Kahraba'yı 6 aylığına kiraladı. Mısırlı futbolcunun kulübü Kahraba'nın resmi olarak Hatayspor'a kiralandığını açıkladı. 

Sosyal medya takipçileri dikkat çekiyor

Bir süredir Al Ahly'de Teknik Direktör Pitso Mosimane ile kavga ettiği için kadro dışı bırakılan Mahmoud Kahraba bu nedenle sezon içinde forma şansı bulamadı. Artık Hatayspor için ter dökecek olan Kahraba sosyal medya takipçileri ile dikkat çekiyor. Mısırlı futbolcunun Instagramını 3.3 milyon kişi takip ederken Twitter takipçi sayısı ise 2.9 milyon. 

Evimden kiralık olarak ayrılıyorum

27 yaşındaki sağ ayaklı sol kanat oyuncusu Kahraba Hatayspor'a transferi sonrası verdiği röportajda “Evimden kiralık olarak ayrılıyorum. Bu 6 aylık süreyi benim için güçlü bir hazırlık dönemi olarak kabul ediyorum. benim için para önemli değil ben futbol oynamayı çok seviyorum.” dedi.
 

Mahmoud Kahraba kimdir?

Mısır'ın Enppi SC takımında futbola başlayan Mahmoud Kahraba, yurt dışında, İsviçre'nin FC Luzern, Suudi Arabistan'ın Ittihad ve Portekiz'in Desportivo Aves kulübünde forma giydi. Son olarak 1 Ocak 2020 tarihinde Portekiz'den, ülkesine geri dönen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Al Ahly takımında oynuyor.

Güncel piyasa değeri 800 Bin Euro olan Kahraba, bu sezon hiç maça çıkmadı. Geçen sezon ise toplam 36 maça çıkan oyuncu, 10 gol, 3 asistlik katkı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Hatayspor transferde Aaron Boupendza'nın alternatifini buldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler