Ajansspor

Şota ile ilk resmi maç

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Şota Arveladze, teknik direktörlük yaşantısında bordo-mavili takımla ilk resmi maçına çıktı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 30 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Şota ile ilk resmi maç
Şota ile ilk resmi maç

Şota ile ilk resmi maç

Bordo-mavili kulüple anlaşmasının ardından 2 Temmuz'da Trabzon'a gelerek, ertesi gün takım ile Hollanda kampına giden Şota Arveladze, 13 gün sonra yeni takımının başında ilk sınavını verdi.

Karadeniz ekibinin 1995-1996 sezonunda attığı 25 golle tarihindeki tek yabancı gol kralı olan Şota Arveladze, 1996-1997 sezonundan sonra Hollanda'nın Ajax takımı ile anlaşarak ayrıldığı bordo-mavili kulüpte 18 yıl sonra bu kez teknik direktör olarak Hüseyin Avni Aker Stadı'na ayak bastı. 

Bordo-mavili taraftarlar da Arveladze'ye maç öncesi sevgi gösterilerinde bulundular. Taraftarlar, çağırdıkları Gürcü teknik adama "üçlü" tabir edilen tezahüratı yaptırdı.

 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...