Konyaspor, Cebrail Karayel'i transfer etti!

31.05.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 17:21

Süper Lig ekibi Konyaspor, TFF 1. Lig'e düşen İzmir ekibi Altay'da sözleşmesi sona eren Cebrail Karayel'i transfer etti. Yeşil-Beyazlılar yarın sözleşme imzalayacak. İşte detaylar...

Konyaspor, Cebrail Karayel'i transfer etti!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Konyaspor, Altay ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu Cebrail Karayel ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Yarın resmi sözleşme imzalanacak.

Cebrail Karayel kimdir ve kaç yaşında?

Süper Lig'den TFF 1. Lig'e düşen Altay'da sözleşmesi sona eren Cebrail Karayel, takımdan ayrıldı. Altay'dan sonra Süper Lig ekibi Konyaspor ile anlaşan Karayel, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 30 karşılaşmada 1 gol ve 5 asist katkısı sağladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta forma giyme şansı yakaladı. Cebrail Karayel 15 Ağustos 1994 tarihinde Sungurlu'da doğdu. Sağ bek pozisyonunda görev yapıyor. 

Ocak 2019'da Karayel, MKE Ankaragücü ile ilk profesyonel sözleşmesini 2,5 yıllık imzaladı. Ankaragücü ile ilk profesyonel maçına ise 4 Mayıs 2019 tarihinde Süper Lig'de 2-2 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor karşısında çıktı.

Konyaspor transferi duyurdu

Konyaspor, Cebrail Karayel transferini resmen duyurdu. İmza töreninden yapılan paylaşımda, "Cebrail Karayel Konyaspor’umuzda!" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler