Spartak Moskova'dan alaycı paylaşım! 'Türkçe Rap'

Ali Bozkurt
10.12.2021 - 17:02 | Son Güncellenme: 10.12.2021 - 17:11

UEFA Avrupa Ligi C grubunda 10 puan ile lider olarak tamamlayan ve son 16'ya adını yazdıran Rus takım Spartak Moskova son 16'daki muhtemel rakiplerine Türkçe Rap şarkı kullanarak hazırladığı bir video ile iddialı bir göndermede bulundu.

Spartak Moskova'dan alaycı paylaşım! 'Türkçe Rap'

AJANSSPOR HABER

Spartak Moskova, son 16'daki muhtemel rakiplerine Türkiye'de viral olan 'Patlamaya devam' isimli rap şarkısını kullandığı bir video paylaştı.Rakiplerine gönderme yapan Spartak Moskova Teknik Direktörü Rui Vitoria ile Luciano Spaletti ile el sıkışma olayına da gönderme yaptı. 

Selamlaşma göndermesi

24 Kasım tarihinde Rusya’da oynanan Spartak Moskova-Napoli maçı sonrasında Spartak Moskova Teknik Direktörü Rui Vitoria, Napoli teknik direktörü Luciano Spaletti ile el sıkışmak istedi ancak Spaletti karışık vermedi. Bunun üzerine dün grup maçları tamamlandıktan sonra Spartak Moskova alay edici bir video paylaştı. Video’nun içeriğinde ise Spaletti ve Napoli bulunuyor.

''Patlamaya devam''

Spartak Moskova son 16'daki muhtemel rakiplerine Türkçe Rap şarkı kullanarak hazırladığı bir video ile iddialı bir göndermede bulundu. Rus takımın "Avrupa Ligi'nin geri kalanının önizlemesi:" açıklaması ile paylaştığı videoda Türkiye'nin yanı sıra Rusya'da da uzun süre gündemde kalan "Patlamaya Devam" adlı Türkçe Rap şarkısı kullanıldı.

'İki maçta da Spartak Moskova galip'

Avrupa ligi C grubunda iki defa karşılaşan takımlar, Spartak’ın Roma’da 3-2 ve Moskova’da 2-1 ‘lik galibiyeti ile sonuçlandı. Spartak Moskova ile aynı puanda olmasına rağmen grubu 2. Sırada tamamlayan Napoli ise son 32 turuna kaldı. C grubunu 8 puanla 3. Sırada tamamlayan Leicester, Legia Varşova’ya 2 puan fark atarak grup aşamasını geçti. Legia Varşova ise Avrupa defterini bu sezon kapattı.

C grubu puan durumu

Spartak Moskova: 10P

Napoli: 10P

Leicester City: 8P

Legia Varşova: 6P

Senin için hazırladığımız haberler