Spor camiasından deprem sonrası geçmiş olsun mesajları

16.10.2024 - 11:12 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 11:16

Son dakika haberleri. Diyarbakır, Malatya, Elazığ'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Spor camiası, ülkemizde yaşanan deprem sonrası geçmiş olsun mesajları attı.

Spor camiasından deprem sonrası geçmiş olsun mesajları

AJANSSPOR HABER

Diyarbakır, Malatya, Elazığ'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Spor camiasından Diyarbakır, Malatya, Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle "geçmiş olsun" mesajları geldi. AFAD depremin merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesi, büyüklüğün 5.9 olduğunu duyurdu.

Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Malatya ilimizin Kale ilçesinde, saat 10.46’da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi" ifadelerine yer verildi.

"Herhangi bir sıkıntı bulunmamakta"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er de, "Şu ana kadar bizlere ulaşan herhangi bir sıkıntı bulunmamakta. Saha taramalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Spor camiasından Diyarbakır, Malatya, Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle "geçmiş olsun" mesajları geldi.

Trabzonspor

"Merkez üssü Malatya olan 5.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyoruz."

Galatasaray

"Merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Fenerbahçe

"Malatya'da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Beşiktaş

"Malatya’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını diliyor, etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Geçmiş olsun Malatya"

Senin için hazırladığımız haberler