Stancu, Furman ve Berat, Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi

04.10.2020 - 18:10 | Son Güncellenme: 04.10.2020 - 18:14

Gençlerbirliği son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği oyuncları Stancu, Furman ve Berat, Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 4. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 yendi. Karşılaşma sonrası kırmızı-siyahlı ekibin oyuncuları açıklamalarda bulundu.

"Bu galibiyet bizim için çok önemli"

Stancu: Beşiktaş'a karşı oynamak zordur. İyi hazırlandık. Birlikte iyi oynadık ve birbirimiz için savaştık. 3 puan bize güven verecek. Bu galibiyet bizim için çok önemli. Ben normalde hocalar hakkında konuşmayı sevmiyorum. Mert Nobre takım arkadaşımdı. Kazanmayı isteyen bir teknik adam. Umarım uzun yıllar devam eder.

"Zor bir rakiple oynadık"

Dominik Furman: İlk maçım olduğu için çok özel bir galibiyet oldu. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Burada oynamak zor. Zor bir rakiple oynadık. Kazandığımız için mutluyuz.

"Beşiktaş'ı her yönüyle analiz ettik"

Berat: Türkiye'nin en zor deplasman takımlarından biriydi. Beşiktaş'ı her yönüyle analiz ettik. Hocamız en iyi şekilde bize neler yapmamız gerektiğini anlattık. Sezon başında hazırlık yapamamıştık. Ama hocamızın istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Her hafta daha iyiye gideceğiz. İyiye gitmeye de başladık.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler