Steaua Bükreş’in sahibi çıldırdı; ''Galatasaray'a satmayacağım!''

13.11.2021 - 00:33 | Son Güncellenme: 13.11.2021 - 00:40

Galatasaray'ın Moturan transferinde gündeme gelen Steaua Bükreş’in sahibi bu sefer Octavian Popescu'nun istenmesine çıldırdı. Galatasaray'a genç oyuncuyu satmayacağını söyledi. İşte detaylar...

Steaua Bükreş’in sahibi çıldırdı; ''Galatasaray'a satmayacağım!''

Sezon başında Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan transferinden sonra Galatasaray'a bir Rumen ismi daha yazıldı. Steaua Bükreş’in sahibi Gigi Becali'den dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte detaylar...

MORUTAN'I 10 MİLYON DEMİŞTİ

FCSB'nin sahibi Gigi Becali, yaz transfer döneminde Morutan'ı 10 milyon eurodan daha düşük bir fiyata satmayacağını sık sık açıklamıştı. Ancak Becali, Rumen futbolcuyu pazarlıkların ardından 3 milyon 500 bin euroya sarı-kırmızılılara satmıştı.

Octavian Popescu hakkında açıklamalarda bulunan FCSB'nin sahibi Gigi Becali,  “Galatasaray şimdi de bir diğer futbolcumuz Octavian Popescu ile ilgileniyor. 500 taksitle satacak futbolcum yok. Hiç kimseyi satmıyorum. Satışlarla ilgilenmiyorum. Hiç kimseyi. Hiç kimseyi! Hiç kimseyi! Popescu'nun 30-40-50 milyon euro olması için daha 2-3 yıl kalması gerekiyor. Olduğu zaman görürüz." ifadelerini kullandı.

RUMEN ÇIKARTMASI

Galatasaray'ın Rumen oyunculara kanca taktığı iddia edilmeye devam ediyor. Inter'de forma şansı bulamayan 24 yaşındaki kaleci Ionut Radu için girişimler başlayacağı belirtilirken sağ kanatta görev alan Ianis Stoica ile de ilgilendiği kaydedilmişti.

 

Octavian Popescu bu sezon tüm kulvarlarda 14 kez sahne alırken 4 gollük katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler