Steelers-Browns derbisinde şok olay! Kaskını çıkarıp vurdu

15.11.2019 - 17:32 | Son Güncellenme: 15.11.2019 - 15:33

NFL'in 11. hafta açılış maçında, Amerikan Futbol Konferansı Kuzey Grubu'ndaki ezeli rakipler Cleveland Browns ile Pittsburgh Steelers, Cleveland'daki  First Energy Stadyumu'nda karşılaştı. 21-7 Browns'ın kazandığı maça tatsız bir olay damga vurdu.

Maçın bitimine 8 saniye kala, Pittsburgh Steelers oyun kurucusu, sacklenmemek ve takımına mesafe kaybettirmemek için topu kısa sürede running back oynayan Trey Edmunds'a verdi. Pastan kısa bir süre sonra sack için fırlayan Browns defansif endi Myles Garrett, hızını alamayarak Rudolph'a müdahalede bulundu. Ne olduysa, bu müdahaleden sonra oldu.

Yere düşen Mason Rudolph ile Myles Garrett arasında oyun dışı bir fiziksel müdahale yaşandı. Garrett, bu müdahale sonrasında Mason Rudolph'un kaskını çıkardı ve genç oyun kurucuya kaskla kafasına vurdu. Ayırca, Browns'ın defansif müdahalecisi Larry Ogunjobi de, bir anda Mason Rudolph'un üzerine koştu ve sonrasında yere doğru itti. Akabinde Pittsburgh Steelers'ın hücum hattı oyuncuları Maurkice Pouncey ve David DeCastro da, Garrett'ı yere düşürüp tekme ve yumruk attı; saha bir anda karıştı.  Yaşanan olaylar sonrasında maçın baş hakemi Clete Blakeman Cleveland Browns'tan Myles Garrett ve Larry Ogunjobi'yi; Pittsburgh Steelers'tan Maurkice Pouncey'i diskalifiye etti.  

Senin için hazırladığımız haberler