Stefan Kuntz istemediği iki takımı açıkladı

Ali Bozkurt
17.11.2021 - 00:58 | Son Güncellenme: 17.11.2021 - 01:30

Dünya Kupası elemeri sonrası play-offa kalan Milli Takımımızda Teknik Direktör Stefan Kuntz açıklamalar da bulundu. Karadağ maçını değerlendiren Kuntz, play- offları da değerlendirdi. İşte açıklamaları...

Stefan Kuntz istemediği iki takımı açıkladı

FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu son maçında yarın Karadağ ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, açıklamalarda bulundu. 

"Çok iyi mücadele ettik"

Karşılaşma sonrası TRT Spor'a konuşan Alman teknik adam, "Her iki  maçta 6 puan almalıyız dedik, rakiplerimiz de ikramda bulunursa o kapıdan geçmeliyiz dedik ve bunu da başardık Play-off'lara kaldık, takım çok iyi mücadele etti. Türk halkı mutlu. Artık mart ayında oynayacağımız büyük maçlara hazırlanacağız. Dünya Kupası'nda oradan bahsedilen güçlü takımlar gibi ekipler gelecek ve önce onları saf dışı bırakmamız gerek. Biz mücadelemizi vereceğiz.

Hakan ile yaşadığı diyaloğu anlattı

Ben sadece iki oyuncumla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Taylan'ı da oyuna almak isterdim, antrenmanlarda çok iyi çalışmıştı. Mert için üzgünüm sarı kart cezalısı olmasa bugün sahada olacaktı. Bunlardan bahsetmek daha önemli. Takım gelişiyor. İlk kez milli oyuncularımız vardı, ilk kez 11'de oynayan oyuncularımız vardı. Hakan'a şunu söyledim: Hakan'a, 'Seninle gurur duyuyorum, sahada çok iyi bir liderlik yaptın' dedim" dedi. 

''Performanslarına şaşırdım''

 "Bugünkü karşılaşmaya iyi başlayamadık, kötü başlangıç yaptık. Tam reaksiyon gösteremedik. Bunu devre arası oyunculara da söyledim. İkinci yarı daha iyi duruma geldik ve galibiyetle ayrıldık. İlk yarı ki performanslarına şaşırdım diyebilirim. Ben kesinlikle üzgün değilim."

 

Kuntz istemedeği iki takımı açıkladı


 "Letonya maçında mutluluktan ağlamak demeyelim, var olan bir baskının vücuttan çıkması ve gelişen duygular diye anlatmak lazım ama geçen süreden sonra buna alıştım. Bugün sadece mutluydum, göz yaşı yoktu. Uçakta belki kutlama olabilir bunu bilemiyorum oyuncular hemen geri dönecekler. Hafta sonu da önemli bir derbi maçı var Türkiye'de. Odak oraya dönecektir. Bundan sonraki muhtemel rakiplerimiz hepsi güçlü. Statü gereği maçımızı deplasmanda oynayacağız. Tabii ki İtalya ve Portekiz deplasmanlarına gitmemeyi tercih ederim. "

Senin için hazırladığımız haberler