Stephane Sessegnon, KKTC Ekibi Göçmenköy İdman Yurdu'na Transfer Oldu

Salim Manav
03.06.2022 - 13:30 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 13:32

PSG, Sunderland, West Bromwich gibi önemli takımlarda oynayan ve kariyerinde son olarak Süper Lig'de Gençlerbirliği forması giyen Stephane Sessegnon, KKTC ekiplerinden Göçmenköy İdman Yurdu'na transfer oldu. Detaylar haberimizde...

Stephane Sessegnon, KKTC Ekibi Göçmenköy İdman Yurdu'na Transfer Oldu

AJANSSPOR HABER

Futbol kariyerinde son olarak ülkemizde Gençlerbirliği forması giyen Stephane Sessegnon, sürpriz bir imza ile sahalara dönüyor. 38 yaşındaki oyuncu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti takımlarından Göçmenköy İdman Yurdu'na transfer oldu.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Ersan Karataş, "Paris Saint-Germain'in de aralarında bulunduğu önemli kulüplerde futbol oynamış, Benin Millî Takımının en iyi oyuncularından biri olan böylesine büyük bir futbolcuyu Göçmenköy'e getirmek bizim için çok büyük gurur ve şereftir. Kulübümüz tarihi bir imza attırdı" ifadelerini kullandı.

Sessegnon'un Gençlerbirliği performansı

2008'de Le Mans'dan PSG'ye transfer olan Sessegnon, daha sonra ise sırasıyla Sunderland, West Bromwich ve Montpellier formaları giymişti. Ocak 2018'de ise Beninli oyuncu, Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne transfer oldu. 

Gençlerbirliği forması altında toplam 77 maça çıkan Sessegnon; 10 gol, 9 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler