Stoper için gizli operasyon! Sürpriz...

14.06.2017 - 09:26 | Son Güncellenme: 14.06.2017 - 09:26

Stoper için gizli operasyon! Sürpriz...
Galatasaray yönetimi, önümüzdeki sezon savunmasını güçlendirmek için aradığı sol ayaklı stoperi, Barcelona’da buldu. 
Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin özel haberine göre; Katalan kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve geçtiğimiz sezonu Roma’da kiralık olarak geçiren Thomas Vermaelen için Barça’nın kapısını çalan Sarı-Kırmızılılar, 32 yaşındaki oyuncuyu satın alabilmek için 3 milyon Euro’luk bonservis bedelini gözden çıkardı.
Belçika milli takımımda da forma giyen tecrübeli oyuncuyla görüşüp prensipte anlaşan Özbek yönetiminin, Barcelona ile yapılan görüşmeleri de büyük bir gizlilik içerisinde devam ettirdikleri öğrenildi. 
Vermaelen için yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret ödemeye hazır olan Cimbom, bu transferde teknik direktör İgor Tudor’un da onayını aldı.
SAVUNMADA BELÇİKA RÜZGARI
Vermaelen’le Belçika Milli Takımı’ndan da takım arkadaşı olan eski oyuncuları Jason Denayer için de kiralık girişimlerini sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Manchester City ile anlaşılması halinde genç oyuncuyu da kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. 
İki savunmayı alarak savunma da Belçika rüzgarı estirmeyi düşünen kurmayların, şartları zorladıkları ifade edildi. 
SABRİ'NİN YERİNE JUANFRAN
Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesini yenilemeyen Galatasaray, sağ bek için Deportivo forması giyen Juanfran’da mutlu sona yaklaştı. 
İspanyol basınında çıkan haberlere göre yıllık 200 bin Euro alan 28 yaşındaki futbolcuya 1.2 milyon Euro civarında bir teklif yapan Sarı-Kırmızılılar’ın 4-5 milyon Euro’ya bu transferi bitirmek istediği ifade edildi. 
Öte yandan Juanfran’ın İnstagram’dan Galatasaray’ı takibe alması da dikkat çekti.
Senin için hazırladığımız haberler